Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Meer ruimte voor terrassen door afsluiting Markt voor autoverkeer

  29 mei 2020

  Vanaf 1 juni sluit de gemeente Winterswijk de Markt in de weekenden af voor autoverkeer om grotere terrassen mogelijk te maken.

 • Nieuwe noodverordening VNOG per 1 juni

  29 mei 2020

  Vanaf 1 juni kunnen de meeste restaurants, cafés, culturele instellingen en musea weer open. Om binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) de nieuwe maatregelen te vertalen naar officiële regelgeving heeft de voorzitter van de VNOG, Ton Heerts, op vrijdag 29 mei de nieuwe Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland vastgesteld. In deze noodverordening is onder meer geregeld hoe zij weer open mogen.

 • Vacature: toezichthouder ruimtelijke ordening en bouwen

  29 mei 2020

  Zoek jij een afwisselende baan met zowel juridische, ruimtelijke als bouwkundige raakvlakken? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

 • 1,5 meter stickers in het centrum van Winterswijk

  28 mei 2020

  Op dinsdag 26 mei heeft wethouder Tannemaat samen met dhr. Patrick Grijsen van Grijsen park & straatdesign speciale stickers geplakt op bankjes in het centrum van Winterswijk. Deze stickers en kunststofplaatjes worden op de zitting of rugleuning van de bankjes geplaatst en geven precies 1,5 meter afstand aan. De uitingen zijn bedoeld om bij te dragen aan het naleven van de maatregelen tegen het nieuwe coronavirus (COVID-19).

 • Inspreken over de kadernota tijdens extra commissievergadering 10 juni

  28 mei 2020

  Het college van burgemeester en wethouders heeft de kadernota aangeboden aan de gemeenteraad.
  Op woensdag 10 juni is er een extra commissievergadering waarin u uw mening kunt geven over de kadernota. De commissievergadering begint om 19.30 uur, en vindt in verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus digitaal plaats