Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Winterwarm kan aan de slag met Bedrijvenlandgoed Slinge

  29 juli 2021

  Van een industrieel en grijs terrein, naar een bedrijvenlandgoed waar aandacht is voor groen en natuur. Op vrijdag 23 juli hebben wethouder klein Gunnewiek en directeur Looman van Winterwarm Heating Solutions B.V. de overdracht van Bedrijvenlandgoed Slinge getekend. Winterwarm gaat op het voormalige DAV-terrein aan de Wooldseweg aan de slag met een nieuw en landschappelijk ingericht bedrijfscomplex.

 • Verduurzaming en herinrichting raadhuis, video per juli 2021

  28 juli 2021

  Begin maart startte aannemingsbedrijf H.J. te Selle BV uit Winterswijk met de verduurzaming en herinrichting van het Raadhuis. De werkzaamheden zijn naar verwachting in september gereed. In deze film laten we u graag zien wat er tot nu toe gerealiseerd is.

 • Gemeentenieuws 27 juli 2021

  27 juli 2021

  Met onder andere informatiepunt Digitale Overheid in bibliotheek, geleidelijnen bij gemeentekantoor, tijdelijke openbare toiletunit geplaatst achter het raadhuis, besparen op groene energie, verkeersmaatregelen.

 • Vacature: wij zijn op zoek naar een Mantelzorgconsulent

  26 juli 2021

  Vind jij het leuk om mantelzorgers de best mogelijke ondersteuning te bieden? Heb jij daarnaast een dienstverlenende instelling en uitstekende sociale vaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Gemeente Winterswijk maakt Vrijheidspark tijdelijk verkeersluw

  21 juli 2021

  Het Vrijheidspark is vernieuwd en kent daarmee een nieuwe verkeerssituatie. Nu het park twee maanden in gebruik is, concludeert de gemeente Winterswijk dat er op en rond het plein nog altijd te hard gereden wordt en dat er met name op marktdagen veel foutparkeerders staan. Daarom besluit het college van burgemeester en wethouders om het Vrijheidspark voor vier maanden verkeersluw te maken.