Februari

 • Geslaagde informatieavond over grensoverschrijdend dienstencentrum Gaxel

  04 februari 2020

  De gemeenten Vreden en Winterswijk hielden donderdag 30 januari in de raadszaal van Stadt Vreden een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers over het Gaxel Grens/zWorkCenter.

 • Coronavirus in China

  04 februari 2020

  In de regio Wuhan in China is een uitbraak van een nieuw coronavirus. De meeste patiënten hebben een longontsteking. De Chinese autoriteiten onderzoeken op dit moment het coronavirus en de bron van de besmettingen.

 • Politiek forum 13 februari 2020

  05 februari 2020

  Op 13 februari is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk. Tijdens het politiek forum komen politieke onderwerpen aan de orde. Daarbij kan de raad worden geïnformeerd over actuele onderwerpen, of er wordt aan de raads- en commissieleden gevraagd om richting te geven in het maken van nieuwe plannen of beleid.

 • Aangepaste agenda politiek forum

  11 februari 2020

  Op 13 februari aanstaande is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk. Het onderwerp 'Opgave centrum(visie)' vervalt. Het enige onderwerp op de agenda is 'Energietransitie', dit onderwerp begint daarom om 19.30 uur.

 • Informatieavond over de organisatie van evenementen

  12 februari 2020

  De gemeente Winterswijk houdt op maandag 2 maart 2020 een informatieavond over het organiseren van evenementen. De avond is vooral bedoeld voor organisatoren van evenementen maar ook andere belangstellenden zijn welkom. De avond vindt plaats in het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

 • Aangepaste agenda raadsvergadering 20 februari 2020

  19 februari 2020

  De agenda van de raadsvergadering van donderdag 20 februari is gewijzigd. Tijdens de vergadering wordt aandacht besteed aan het afscheid van Wim Aalderink als wethouder.

 • THINK van start op Schaersvoorde

  19 februari 2020

  De gemeenten Aalten en Winterswijk werken samen met Christelijk College Schaersvoorde in het preventieve lesaanbod voor brugklasleerlingen.

 • Politiek forum 5 maart 2020

  26 februari 2020

  Op 5 maart is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk. Tijdens het politiek forum komen politieke onderwerpen aan de orde. Daarbij kan de raad worden geïnformeerd over actuele onderwerpen, of er wordt aan de raads- en commissieleden gevraagd om richting te geven in het maken van nieuwe plannen of beleid.