Geslaagde informatieavond over grensoverschrijdend dienstencentrum Gaxel

De gemeenten Vreden en Winterswijk hielden donderdag 30 januari in de raadszaal van Stadt Vreden een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers over het Gaxel Grens/zWorkCenter.

Wethouder Inge klein Gunnewiek van de gemeente Winterswijk, deed samen met Joachim Hartmann van Stadt Vreden de aftrap voor de bijeenkomst, gevolgd door presentaties van René Nijland en Dirk Hetrodt over de stand van zaken van de bestemmingsplannen. In Winterswijk is het bestemmingsplan sinds kort onherroepelijk goedgekeurd, Vreden verwacht de goedkeuring in het voorjaar 2020. Aansluitend gaf René van Ling van SWECO een uitleg over de te volgen aanbestedingsprocedure en gaf Alexander van der Graaff uitleg over het vanuit Winterswijk te starten Grenslandcollege. Het Grenslandcollege wordt een nieuwe Euregionale, MBO+ opleiding, die zal worden ingericht op basis van opleidingsbehoeften vanuit regionale, Euregionale bedrijven.

Na een korte terugblik op de avond werd de avond afgesloten door wethouder Inge klein Gunnewiek, René Nijland en Joachim Hartmann. De organisatoren kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

Infobijeenkomst Gaxel     Infobijeenkomst Gaxel

Voor een indruk van het te realiseren Gaxel Grens/zWorkCenter:

Wilt u meer weten over dit project?

Neem dan contact met René Nijland, de gemeentelijke projectleider telefoonnummer 0543-543543 of via de mail rnijland@winterswijk.nl.