Inschrijving geopend voor Masterclass Vermarkten Achterhoek Food

Voor Achterhoekse boeren, slagers, bakkers, chef-koks of andere food-ondernemers start in oktober 2020 de Masterclass-serie ‘Vermarkten van Achterhoek food’.

Het is een initiatief van de gemeenten Aalten, Berkelland, Oude IJsselstreek, Winterswijk en Versboerderij Daalwiek uit Geesteren. Er is plaats voor 25 bedrijven die actief zijn of gaan worden met lokaal geproduceerd voedsel.
Op acht dagen gaan food-ondernemers aan de slag gaan met hun eigen innovatieve ideeën, ondersteund door experts. Centraal staat daarbij het vermarkten van producten van de streek, met oog voor natuur en landschap en leefbaarheid. Per bijeenkomst wordt een specifiek thema behandeld zoals voedselveiligheid, inzicht in afzetkanalen, marketing, consumentengedrag, klantenbinding en nieuwe verdienmodellen.

Achterhoek Food

Inschrijven en selectie

Tot 16 september 2020 kunnen geïnteresseerden zich inschrijven en daarbij hun motivatie aangeven. Iedere aanmelder ontvangt een uitnodiging voor een avondsessie met een interessante spreker over het onderwerp. Vervolgens vindt een selectie plaats om met de 25 meest gemotiveerde ondernemers/ondernemers met het meest .kansrijke idee de serie van acht masterclasses in te gaan. Deelnamekosten bedragen € 180, voor onkosten en excursies. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier en meer informatie over het deelnemersprofiel leest u in dit document.

Logo Europese Unie - Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland