Mantelzorgers kunnen weer terecht op het spreekuur

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, is het voor VIT-hulp bij mantelzorg ook weer mogelijk om het wekelijkse spreekuur voor mantelzorgers op te starten.

Afspraak maken

Het is, in tegenstelling tot voorheen, wel nodig om hiervoor een afspraak te maken. Vrijdag 24 juli van 9.00 tot 10.30 uur is het eerste spreekuur.

De afgelopen tijd is voor iedereen lastig geweest, maar zeker ook voor mantelzorgers. Het soms wegvallen van thuiszorg, dagopvang en dagbesteding heeft meer inzet gevergd van iedereen die de zorg heeft voor een naaste. Daarom begint VIT, nu het kan, weer met het spreekuur voor mantelzorgers. Zorgt u voor iemand in uw omgeving die chronisch ziek is, een beperking heeft of door ouderdom hulp nodig heeft? Een partner, een kind, ouder, broer of zus? Dan is het goed om te weten dat u met vragen over deze zorg terecht kunt bij VIT-hulp bij mantelzorg.

Vragen of hulp nodig?

U kunt wekelijks terecht op het spreekuur van mantelzorgconsulent Marjan Roerdinkveldboom. Zij is elke vrijdag van 9.00 tot 10.30 uur aanwezig bij De Post, Balinkesstraat 4 in Winterswijk. Belt u wel even van te voren voor een afspraak, met VIT (0544) 82 00 00, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 15.00 uur. Natuurlijk hoeft u niet naar het spreekuur te komen voor hulp. U kunt daarvoor ook gewoon bellen met uw vraag op het hiervoor genoemde nummer. Het helpt om uw zorg te delen!