Gezocht: enthousiaste horecaondernemer voor gezonde sportkantine

Passen sport, een gezellige sfeer en gezondheid wat u betreft perfect bij elkaar? En heeft u als horecaondernemer goede ideeën om het sportcafé in het sportcomplex aan de Parallelweg 9 in Winterswijk te veranderen in een gezonde sportkantine? Dan bent u degene die we zoeken!

Wat verstaan we onder een gezonde sportkantine? 

Dat is een kantine, die klanten verleidt om gezonde keuzes te maken. Een broodje gezond moet als het ware meer in het oog springen dan een broodje kroket. Het Voedingscentrum heeft richtlijnen opgesteld waar het aanbod en de uitstraling van de gezonde sportkantine aan moeten voldoen. Hoe zou u deze richtlijnen toepassen in dit Winterswijkse sportcafé van circa 260 m², verdeeld over twee verdiepingen? We zijn benieuwd naar uw plannen.

Het sportcomplex heeft veel te bieden

Het sportcomplex omvat naast het sportcafé, drie sportzalen, een Top Turnhal en facilitaire ruimten. De openingstijden van het sportcafé zijn gekoppeld aan de sportmomenten van de Winterswijkse verenigingen. Deze liggen voornamelijk in de avond- en weekenduren.  

Wat bieden wij u

U bent als exploitant verantwoordelijk voor de gezonde sportkantine. De Gemeente Winterswijk biedt de exploitant een huurovereenkomst voor de periode van drie jaar met een eventuele verlengingsmogelijkheid van twee keer over één jaar. De huurprijs van de sportkantine kan worden beïnvloed door de resultaten die de exploitant behaalt in de ombuiging van sportcafé naar sportkantine.

Heeft u interesse?

Heeft u de horeca-ervaring, het enthousiasme en het juiste plan om een succes te maken van de gezonde sportkantine? Mail uw interesse met uw plannen dan voor 5 juli 2020 naar gemeente@winterswijk.nl, ter attentie van Marie-Louise Tanck, onder vermelding van Exploitatie Sportkantine. Voor vragen kunt u via (0543) 543 543  contact opnemen met Marie-Louise Tanck.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Samen zorgen we voor een duurzaam en gezond Winterswijk