Inspreken over de kadernota tijdens extra commissievergadering 10 juni

Het college van burgemeester en wethouders heeft de kadernota aangeboden aan de gemeenteraad. Op woensdag 10 juni is er een extra commissievergadering waarin u uw mening kunt geven over de kadernota. De commissievergadering begint om 19.30 uur, en vindt in verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus digitaal plaats.

Deze commissievergadering is volledig gereserveerd voor insprekers, de politieke discussie vindt plaats tijdens de raadsvergadering op 18 en 25 juni 2020. Als er geen aanmeldingen zijn voor de inspreekmogelijkheid, vervalt de commissievergadering. Hier kunt u vinden wat er in de kadernota staat.

Wilt u inspreken?

Meldt u zich dan aan vóór dinsdagmiddag 9 juni 12.00 uur, via griffie@winterswijk.nl of (0543) 543 543. De maximale tijd per inspreker is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. U krijgt hier vooraf bericht over. In verband met het digitaal vergaderen, verloopt het inspreken iets anders dan u gewend bent. Na aanmelding wordt met u besproken op welke wijze u gebruik kunt maken van deze inspreekmogelijkheid.
De vergadering kunt u live via internet volgen door middel van een link op onze website www.winterswijk.nl/gemeenteraad, vervolgens klikt  u op ‘Uitzending bekijken’’. Ook achteraf is het mogelijk deze uitzending terug te kijken.
In de raadsvergaderingen van 18 en 25 juni 2020 neemt de raad een besluit over de kadernota. Tijdens deze raadsvergaderingen is er geen gelegenheid om in te spreken over de kadernota.