Duurzame Foto Challenge

Help mee om tijdens de Winterswijkse klimaatweken duurzaamheid en klimaat letterlijk in beeld te brengen.

Wat doe je zelf op het gebied van duurzaamheid? Of wat zie je om je heen als het gaat om de klimaatverandering? Wat voor voorbeelden zie je in Winterswijk? Maak hier met je mobieltje of camera een foto van en stuur deze voor 1 november 2020 naar duurzaam@winterswijk.nl  

Meedoen

Iedereen doet wel iets op het gebied van duurzaamheid. Bijvoorbeeld door het scheiden van afval, boodschappen doen op de fiets, het besparen van energie in huis, het opwekken van groene stroom of door de aanleg van een groene tuin met aandacht voor planten en dieren.

Klimaatveranderingen

Iedereen merkt ook de veranderingen in het klimaat. Denk bijvoorbeeld aan de hete zomers, heftige regenbuien of de verdroging. Er zijn nog vast meer creatieve voorbeelden om klimaat en duurzaamheid in beeld te brengen. Onder de inzenders van de foto challenge verloten we een duurzaamheidspakket met lokale producten. De mooiste foto's zullen worden gedeeld op de website van Duurzaam Winterswijk en worden opgehangen bij Centrum Duurzaam Winterswijk in het raadhuis.

Over de Winterswijkse klimaatweken: van 12 oktober tot 6 november zouden de Nationale Klimaatweken worden gehouden. Helaas gaan deze vanwege corona echter niet door. Online en thuis kun je echter natuurlijk altijd aandacht besteden aan het klimaat. Het is belangrijk genoeg. Daarom heeft Duurzaam Winterswijk besloten om de Winterswijkse Klimaatweken te houden. Op www.duurzaamwinterswijk.nl/klimaatweken lees je er meer over.