September

 • Wi-j doet ’t samen! Erfgoednota Oost Achterhoek 2021-2024 ter inzage

  31 augustus 2020

  Op 25 augustus is de concept erfgoednota 2021-2024 Wi-j doet ’t samen! vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders. De nota ligt ter inzage van woensdag 2 september 2020 tot vrijdag 2 oktober 2020. In deze periode heeft u de gelegenheid om te reageren.

 • Kom in actie op de World cleanup day

  02 september 2020

  Zaterdag 19 september is het World cleanup day. Voor veel mensen het moment om hun omgeving weer zwerfvuilvrij te maken.

 • Herinnering: Invullen vragenlijst tevredenheid afvalinzameling

  08 september 2020

  Heeft u een vragenlijst over de tevredenheid van de afvalinzameling ontvangen? Vergeet dan niet om deze vragenlijst voor maandag 5 oktober in te vullen!

 • Wat is uw wens voor het centrum van Winterswijk?

  18 september 2020

  Samen met inwoners, ondernemers en bezoekers van het centrum wil de gemeente een nieuwe centrumvisie maken. Wethouder Henk Jan Tannemaat: “We hebben een mooi centrum en willen het centrum voor de toekomst nog aantrekkelijker maken. Hoe mooi zou het zijn dat bezoekers nog langer in het centrum willen blijven.”

 • Raadsvergadering donderdag 24 september om 19.00 uur

  21 september 2020

  In verband met de uitgebreide agenda begint de raadsvergadering op donderdag 24 september om 19.00 uur.

 • Mantelzorger? Meld u aan voor de mantelzorgwaardering

  22 september 2020

  De gemeente Winterswijk heeft grote waardering voor het vele en goede werk dat mantelzorgers verrichten. Daarom ontvangen mantelzorgers die in Winterswijk actief zijn in november een cadeaukaart.

 • Maak geen afspraak via de website afspraakloket.nl

  24 september 2020

  Bij meerdere gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die zijn opgelicht door de website afspraakloket.nl.

 • Wat is uw wens voor het centrum van Winterswijk?

  Samen met inwoners, ondernemers en bezoekers van het centrum wil de gemeente een nieuwe centrumvisie maken.
  Wethouder Henk Jan Tannemaat: “We hebben een mooi centrum en willen het centrum voor de toekomst nog aantrekkelijker maken. Hoe mooi zou het zijn dat bezoekers nog langer in het centrum willen blijven.”
  We ontvangen heel graag uw wensen of ideeën voor het centrum van Winterswijk. U kunt ze mailen naar: centrum@winterswijk.nl