Digitaal kopje koffie drinken met de burgemeester

Dinsdag 6 april heeft burgemeester Joris Bengevoord samen met zes Winterswijkers een digitaal kopje koffie gedronken. De deelnemers varieerden in leeftijd van 18 tot 69 jaar. Verschillende onderwerpen kwamen op tafel waaronder het Winterswijks Volksfeest, te hard rijdende auto´s, te grote tractoren op smalle wegen, omschakelen naar biologische landbouw, parkeeroverlast in smalle straten en vaccinatie voor kwetsbare thuiswonenden boven 18 jaar.

Burgemeester Joris Bengevoord: “Ik vind het heel plezierig om Winterswijkers op deze manier te ontmoeten en te spreken. Ik hoor graag wat er leeft en speelt. Ook vind ik het leuk om zo bij mensen in huis te mogen kijken. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer.”

Volgende keer thema Vrijheid

Op maandag 3 mei om 09.00 uur is de eerstvolgende mogelijkheid om digitaal een kopje koffie te drinken met de burgemeester. Het thema van deze bijeenkomst is vrijheid. Omdat de ontmoeting net voor 4 mei, Dodenherdenking en 5 mei, Bevrijdingsdag is. Aanmelden kan door een mail te sturen voor 30 april naar evenementen@winterswijk.nl. Op maandag 7 juni staat een volgend koffiemoment met de burgemeester op de agenda. Meer info hierover volgt.