Gezocht: horecaondernemer voor sportkantine

Er is niets gezelliger dan na het sporten nog even nazitten met team en supporters. Daar hoort een sfeervolle sportkantine bij, waarin sporters in een gemoedelijke omgeving kunnen bijpraten over wedstrijden en overwinningen kunnen vieren.

Bent u horecaondernemer en lijkt het u leuk om het sportcafé van maar liefst 260m2 in het sportcomplex aan de Parallelweg 9 in Winterswijk nieuw leven in te blazen? Dan bent u degene die we zoeken!

Gezonde sportkantine

Naast het bieden van een hoop gezelligheid, een hapje en een drankje, vinden we het als gemeente belangrijk om ook na het sporten met gezondheid bezig te blijven. In een kantine, die klanten verleidt om gezonde keuzes te maken. Het broodje gezond moet als het ware meer in het oog springen dan het broodje kroket. Hoe daar invulling aan te geven is, heeft het Voedingscentrum in een aantal richtlijnen voorgeschreven. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën. Hoe zou u deze richtlijnen toepassen in de Winterswijkse sportkantine?

Het sportcomplex heeft veel te bieden

Het sportcomplex omvat naast het sportkantine, drie sportzalen, een Top Turnhal en facilitaire ruimten. De openingstijden van het sportkantine zijn gekoppeld aan de sportmomenten van de Winterswijkse verenigingen. Deze liggen voornamelijk in de avond- en weekenduren. 

Wat bieden wij u

U bent als exploitant verantwoordelijk voor de gezonde sportkantine. De gemeente Winterswijk biedt de exploitant een huurovereenkomst voor de periode van drie jaar met een eventuele verlengingsmogelijkheid van twee keer over één jaar. De huurprijs van de sportkantine kan worden beïnvloed door de resultaten die de exploitant behaalt in de ombuiging van sportcafé naar sportkantine.

Heeft u interesse?

Heeft u de horeca-ervaring, het enthousiasme en het juiste plan om een succes te maken van de gezonde sportkantine? Mail uw interesse met uw plannen dan uiterlijk 18 mei 2021 naar gebouwenbeheer@winterswijk.nl, ter attentie van Simone Slotboom, onder vermelding van Exploitatie Sportkantine. Voor vragen kunt u via (0543) 543 543  contact opnemen Simone Slotboom. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Samen zorgen we voor een duurzaam en gezond Winterswijk.

Sport- en turnhal

Sport- en turnhal Winterswijk