Doe mee aan de Actief Wandel Challenge

Wandelen is voor iedereen een gezonde en simpele manier om buiten te bewegen, te genieten van de omgeving en met elkaar in gesprek te gaan. Daarom bieden we u een wandelprogramma van 12 weken aan, onder begeleiding van beweegmakelaars Mitchel en Ria, buurtsportcoach Jos en docent aan het Graafschap college Wouter. Met het programma gaat u de uitdaging aan om uw wandelafstand op te bouwen naar 3, 5 of zelfs 10 kilometer.

Het programma

We organiseren de wandelingen op en rond het sportpark van atletiekvereniging Archeus, zodat u in een veilige omgeving kunt beginnen. Naast een warming-up en een wandeling, worden er oefeningen gedaan om looptechnieken, evenwicht, kracht en beweeglijkheid te verbeteren. Ook bieden we cursussen aan zoals ‘gezonde leefstijl en voeding’ (gegeven door Renate Grevers) en ‘Valpreventie’ (gegeven door het Budocentrum). Mochten de wandelingen bij de atletiekbaan bevallen, dan kunnen we ook buiten de baan mooie routes wandelen. En mocht uw behandelaar of begeleider ook graag meewandelen, dan is hij of zij natuurlijk van harte welkom.

  • Locatie: AV Archeus, Vredenseweg 136, Winterswijk
  • Wanneer? Iedere donderdagavond van 18:00-19:00 uur of vrijdagochtend van 10:00-11:00 uur​​​​​​.
  • Start: donderdag 2 september om 18:00 uur en vrijdagochtend 3 september om 10.00 uur.​​​​​​
  • Doelgroep: Startende wandelaars, volwassenen en senioren

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar actief@winterswijk.nl onder vermelding van uw naam, leeftijd en telefoonnummer, en de keuze voor donderdagavond of vrijdagmorgen.

Meer informatie vindt u op www.actiefwinterswijk.nl.