Actieve beweegmakelaars

Beweegmakelaars Ria Bussink en Mitchel Hammadi zijn vanaf januari 2021 gestart vanuit het Sociaal Team de Post en Actief Winterswijk. Actief worden en blijven is voor iedereen belangrijk. Het is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend om de stap richting beweging te maken. Vaak is er een drempel.

Kom in beweging

De beweegmakelaar is er om u te helpen met het maken van een keuze. En ook om de drempel te verlagen bij het in beweging komen. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Krijgt u het advies van uw arts, diëtist, fysiotherapeut, begeleider of omgeving om meer te bewegen in uw dagelijks leven? En wilt u persoonlijke begeleiding naar een passend beweegaanbod? Of vindt u het moeilijk om contact te leggen met de sportverenigingen of activiteitengroep? De beweegmakelaars zijn er voor iedere inwoner van Winterswijk van 18 jaar en ouder die graag (meer) in beweging wil komen. Ria of Mitchel helpen u graag.

Informatie

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact op met Ria via (06) 237 925 29 en Mitchel is te bereiken op  (06) 105 019 16 of via e-mail beweegmakelaar@winterswijk.nl

Mitchel en Ria