Denk mee over een groen Winterswijk - avond van de Groene Kansen

Op 14 juli verzorgen we online een beeldende presentatie over de groenstructuur in de bebouwde kom van Winterswijk en vernemen we graag uw mening en ideeën.

De gemeente Winterswijk werkt samen met Buro Ontwerp & Omgeving aan de visie op groen in de bebouwde kom van Winterswijk.

Klimaatveranderingen

Groen is belangrijker dan ooit door klimaat-veranderingen, denk aan hevige piekbuien en he¬tere zomers, en voor behoud van biodiversiteit. Daarnaast is groen van waarde voor een prettige en gezonde leefomgeving voor iedereen.

Uw input

De visie op het groen stellen we graag op met inbreng van zo veel mogelijk inwoners. We vernemen graag wat voor u de waarde van groen is, wat u het liefst aan groen in de kern ziet en waarom, én we horen graag welke kansen en mogelijkheden u ziet.

Avond van de Groene Kansen

Denk mee en help om de visie vorm te geven. Zo zorgen we samen voor een heldere en breed gedragen visie en een robuuste en toekomst-bestendige groenstructuur in Winterswijk.

Meld u aan door te mailen naar meldingenbor@winterswijk.nl. U ontvangt van ons de link voor de bijeenkomst.
Kunt u niet bij de Avond van de Groene Kansen zijn en wilt u wel graag meedenken? Stuur uw vragen en input uiterlijk 14 juli naar ons mailadres.

Header uitnodiging informatiebijeenkomst