Webinar ondersteuning MKB in corona

Dat de coronacrisis grote impact heeft op het Midden- en Kleinbedrijf hoeven we niemand meer uit te leggen. Horeca en winkels moeten hun deuren sluiten. Contactberoepen mogen niet uitgevoerd worden. Ga zo maar door.

Er zijn verschillende organisaties die zich inzetten om het MKB te helpen, bijvoorbeeld met coaching en advies of bij het verstrekken van krediet. Om mensen in het MKB wegwijs te maken in de verschillende vormen van ondersteuning die er zijn, organiseert gemeente Winterswijk op dinsdag 9 maart van 19.00 tot 20.30 uur een online Webinar over deze ondersteuning.Tijdens deze Webinar voor Midden- en Kleinbedrijf zullen verschillende hulpverlenende organisaties aan het woord komen:

ROZ-Groep - Bert Breukers

Partner in ondernemen: wij zoeken naar oplossingen bij financiële problemen en schulden via de Tozo, het Bbz en de schuldhulpverlening. Daarnaast helpen ze met advies, coaching en trainingen bij ondernemersvraagstukken.

Noaberkrediet - Hans Goorhuis

Noaberkredit is een financiële vraagbaak tijdens de coronacrisis. Wat doe je als je kansen voor je bedrijf ziet, maar je financiële budget beperkt is? Hoe vind je tijdelijke financiële ondersteuning wanneer overheidsmaatregelingen niet voldoende zijn? En hoe verkrijg je inzicht in je financiële situatie? Noaberkrediet is er voor al dit soort vragen.

De Post Winterswijk

De stress van ondernemen in onzekere tijden, zoals nu de coronacrisis, kan ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zet. Soms kom je er zelf of met hulp van de mensen om je heen niet uit. Dan denken de medewerkers van het Sociaal Team de Post graag mee.

Rabobank

Over de mogelijke gevolgen van de coronamaatregelen voor (bestaande) leningen, krediet & lease. Hoe vraag je om extra financiering (en wanneer niet) om de coronaperiode te overbruggen.

Interesse om deel te nemen aan deze webinar op 9 maart?

Aanmelden kan per mail via centrum@winterswijk.nl. Na aanmelding ontvangt u kort voor de Webinar een e-mail met aanvullende informatie en de link waarmee u kunt deelnemen.

Vragen?

Guido de Vries beantwoordt ze graag. Hij is te bereiken via e-mail: gvries@winterswijk.nl of telefonisch (0543) 543 543

Luchtfoto Centrum Winterswijk