Voorlichting over Wet bestuur en toezicht rechtspersonen

Omdat veel organisaties zich afvragen welke gevolgen de WBTR (Wet bestuur en toezicht rechtspersonen) voor het besturen van een organisatie heeft en wat er eventueel in de statuten aangepast moet worden, organiseert de Winterswijkse Uitdaging samen met notaris Erik Oostrik van notariskantoor Hobbelink & Buitink een voorlichtingsbijeenkomst.

Voorlichtingsbijeenkomst WBTR

Deze bijeenkomst is op maandag 31 mei vanaf 19.30 uur bij Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2. Bestuurders die deze avond bij willen wonen dienen zich vooraf aan te melden.  Notaris Erik Oostrik verzorgt de presentatie vanuit de concertzaal. Normaliter is er in de concertzaal plaats voor  280 personen. In verband met de maatregelen omtrent corona kunnen nu slechts 30 personen deelnemen. Om deze reden is het ook mogelijk om de bijeenkomst per livestream bij te volgen. Daarnaast worden er opnames gemaakt. Deze zijn later te bekijken via YouTube.

Aanmelden en informatie

Belangstellenden voor bijeenkomst op maandag 31 mei 2021 kunnen zich aanmelden via aanmelding@winterswijkdoet.nl Meer informatie? Bel met het Vrijwilligerspunt, (0543) 200 026.