Zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

Gemeente Winterswijk vindt dat iedereen een goede zorgverzekering verdient. Samen met Menzis bieden wij daarom de zorgverzekering GarantVerzorgd aan, speciaal voor inwoners met een laag inkomen. GarantVerzorgd is een complete zorgverzekering waar de gemeente aan meebetaalt.

Komt u in aanmerking?

Of u in aanmerking komt voor de zorgverzekering GarantVerzorgd is afhankelijk van uw financiële situatie en de samenstelling van uw huishouden. Er geldt een inkomstengrens van maximaal 130% van de bijstandsnorm en een vermogensgrens (per 1 juli 2021) van € 6.295,00 voor een alleenstaande en € 12.590,00 voor een echtpaar/samenwonenden.

Informatie over de gemeentepolis

Voor informatie over de inhoud van de pakketten verwijzen wij u naar www.gezondverzekerd.nl/winterswijk.

Fysieke spreekuren op woensdag 1 en woensdag 15 december

Op 1 en 15 december kunt u van 09.00 tot 12.00 uur gebruik maken van fysieke spreekuren bij De Post, Balinkesstraat 4, 7101 DL in Winterswijk.
Hier kunt u terecht met uw vragen en voor hulp bij het aanmelden. De afspraak duurt maximaal 30 minuten. U kunt hier alleen op afspraak terecht en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een afspraak maken kan tot en met maandag 29 november bij Marieke Navis. Zij is te bereiken op het mailadres mnavis@winterswijk.nl.

Digitale spreekuren op werkdagen van 22 november tot en met 31 december

Naast fysieke spreekuren is er ook een mogelijkheid tot digitale spreekuren. De digitale spreekuren zijn beschikbaar op werkdagen van maandag 22 november tot en met vrijdag 31 december. Hiervoor kunt u online een afspraak maken via www.menzis.nl/gemeentepolis. De afspraak duurt maximaal 30 minuten.

Wat neemt u mee naar uw spreekuur?

Om u goed en snel van dienst te zijn is het handig dat u de volgende gegevens beschikbaar hebt:

  • Uw identiteitsbewijs;
  • Uw huidige polis;
  • Uw loonstrookje of overzicht van uw uitkering;
  • Uw bankrekeningnummer (IBAN);
  • Uw e-mailadres.

Vragen

U kunt uw vragen over de collectieve zorgverzekering online stellen op www.menzis.nl/contact of aan de Klantenservice via telefoonnummer (088) 222 40 80.