Inspreken voor de gemeenteraad of commissie in september? Dat kan op 8 september!

Wilt u uw mening geven over onderwerpen die aan de orde komen in de commissievergadering van 9 september of de raadsvergadering op 23 september? Let dan op: dit kan alleen tijdens een extra commissievergadering voor insprekers op woensdag 8 september.

We verwachten veel insprekers voor de commissievergadering van 9 september en de raadsvergadering van 23 september. Daarom is er op woensdag 8 september een extra algemene raadcommissie waarin u uw mening kunt geven over alle onderwerpen die tijdens de algemene raadscommissie op donderdag 9 september en de raadsvergadering van donderdag 23 september aan de orde komen. U kunt zich uiterlijk dinsdag 7 september aanmelden als inspreker via griffie@winterswijk.nl of (0543) 543 543.

Deze vergadering is volledig gereserveerd voor insprekers. De politieke discussie vindt plaats tijdens de vergadering van de algemene raadscommissie op 9 september en de raadsvergadering op 23 september. Tijdens deze vergaderingen is er geen gelegenheid om in te spreken.

Vergadering insprekers 8 september

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus wordt deze commissievergadering digitaal gehouden.

Vergadering algemene raadscommissie 9 september

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus wordt deze raadsvergadering digitaal gehouden.