Gezocht: kandidaten Duurzaamheidsprijs 2020

De gemeente Winterswijk is op zoek naar duurzame voorlopers voor de Duurzaamheidsprijs 2020. Mensen die actief bezig zijn met bijvoorbeeld energie besparen, het opwekken van duurzame energie, het vergroenen van de omgeving. Of met innovaties op het gebied van circulariteit en andere vormen van duurzaamheid.

Kent u zo’n duurzame voorloper?

Meldt hem of haar dan aan voor de duurzaamheidsprijs 2020!

De duurzaamheidsprijs is een prijs die wordt uitgereikt aan duurzame voorlopers in de gemeente Winterswijk. Zij helpen mee aan een duurzame samenleving. Wethouder Tineke Zomer: “Door middel van het uitreiken van de duurzaamheidsprijs willen we mooie duurzame initiatieven en voorbeelden in de schijnwerper zetten. Zij kunnen anderen inspireren en we willen de initiatiefnemers bedanken voor hun inzet.”
 
De duurzaamheidsprijs is te winnen door ondernemers, verenigingen, stichtingen of individuele personen woonachtig of actief in Winterswijk. Meld uw kandidaat voor de duurzaamheidsprijs aan voor woensdag 14 oktober 2020. Iemand nomineren kan via www.duurzaamwinterswijk.nl/duurzaamheidsprijs