Home

gemeente Winterswijk

Laatste nieuws

 • Internationaal duurzaamheidscongres door gemeente Aalten en Winterswijk

  Op 20 en 21 oktober organiseren de gemeente Winterswijk en de gemeente Aalten samen een congres over duurzaamheid, het ‘International Sustainability Congress 2022: Municipalities Growing Greener’.

 • Storing openbare verlichting

  De straatverlichting in de straten Frans Halsstraat, Johannes Vermeerstraat, Gasthuisstraat, Balinkesstraat, Passantenkamp en Atjehstraat werkt helaas niet. Dit is door ons gemeld bij Liander en er wordt hard gewerkt aan het oplossen van de storing.

 • Begroting 2023: gemeente Winterswijk investeert en bouwt voort

  Het college presenteert op dinsdag 4 oktober de begroting 2023. De gemeente Winterswijk is financieel gezond. Ook voor de komende jaren zijn de vooruitzichten goed. Op 1 en 3 november besluit de gemeenteraad over de begroting.

Meer 'Actueel'

Uitgelicht

 • Oekraïne

  Het is oorlog in Oekraïne. Dat houdt ook veel Winterswijkers bezig. Al het oorlogsleed dat we zien, maakt veel emoties los. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen meeleven met Oekraïne. Hier leest u antwoorden op mogelijke vragen die u heeft.

 • Werk aan Winterswijk

  We werken hard om een aantal ambities te realiseren, zoals een armoedevrij Winterswijk, duurzaamheid en projecten als de centrumvisie en wijkaanpak De Pas. Heeft u ideeën over deze of andere werkzaamheden? Stuur ze in via de website www.werkaanwinterswijk.nl (foto Frank Bosvelt)

 • Winterswijk bestrijdt woningnood

  De druk op de woningmarkt neemt toe. Er staan in onze gemeente ruim 13.000 woningen. Daarvan staan er jaarlijks zo´n 900 te koop of te huur. Tegelijkertijd is er vraag naar meer dan 1.000 woningen per jaar.

100% Winterswijk

100% Winterswijk is dé plek met informatie en inspiratie over Winterswijk. Bezoekt u Winterswijk voor een dagje uit, brengt u uw vakantie door in deze streek, woont of werkt u in Winterswijk of bent u dat van plan?

Herzlich willkommen in Winterswijk, wo Sie sowohl Ruhe als auch einde vielzahl an Aktivitäten finden. Lassen sie sich von dem umfangreichen Aktivitätenkalender und den Sehenswürdigkeiten überraschen!

Website 100% Winterswijk