September

 • Ineke van Empel benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau bij afscheid Theater De Storm

  30 september 2021

  Theaterdirecteur Ineke van Empel (65) is woensdagavond benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Joris Bengevoord overhandigde de onderscheiding bij haar afscheid van Theater De Storm in Winterswijk. Zij gaat per 1 oktober met pensioen.

 • Klinisch chemicus Cas Weijkamp benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  28 september 2021

  Dr. Cas Weijkamp (67), verbonden aan het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, is dinsdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij ontvangt de onderscheiding vanwege zijn bijzondere verdiensten in de klinische chemie en de wereldwijde standaardisatie van bloedonderzoek bij diabetes in het bijzonder.

 • Winterswijk wint European Green Leaf Award 2022

  14 september 2021

  Winterswijk heeft donderdagavond 9 september de European Green Leaf Award 2022 gewonnen. Winterswijk deelt de prijs met de Portugese stad Valongo.

 • GGD biedt extra vaccinatiemogelijkheid in Winterswijk

  08 september 2021

  GGD Noord- en Oost-Gelderland komt woensdag 15 en vrijdag 17 september naar Winterswijk om inwoners te vaccineren tegen corona.

 • Centrum Duurzaam Winterswijk weer open

  09 september 2021

  Vanaf vrijdag 17 september 2021 om 13.00 uur is het Centrum Duurzaam Winterswijk weer open. Na een lange sluiting in verband met corona en de verbouwing van het raadhuis kunnen inwoners uit Winterswijk weer persoonlijk terecht voor informatie en advies over duurzaamheid.

 • Eerste informatiemap voor senioren uitgereikt door wethouder Elvira Schepers

  15 september 2021

  Op maandag 13 september overhandigde wethouder Elvira Schepers de eerste informatiemap voor senioren aan de 75-jarige heer Konings. In het kader van preventie start de Post het bezoekproject 75-jarigen. Iedere inwoner die in 2021 de leeftijd van 75 jaar bereikt, ontvangt een felicitatiekaart met de aankondiging van een deurbezoek door een ouderenadviseur.