Home

gemeente Winterswijk

Laatste nieuws

Meer nieuws
 • Uitnodiging vaccinatie tegen meningokokkenziekte voor jongeren geboren in 2009

  Jongeren geboren in 2009 ontvangen een uitnodiging van het RIVM voor een vaccinatie tegen meningokokkenziekte. De vaccinatie wordt gegeven op maandag 27 februari in de Sport- en turnhal in Winterswijk.

 • Gemeentenieuws 31 januari 2023

  Met onder andere Aanpak voor Vitaal Platteland Winterswijk bekrachtigd, Hulp bij opvoeding en Openbare vergadering Adviescommissie Cultuurhistorie 9 februari 2023.

 • Jacobskerk drie dagen open voor coronavaccinatie

  GGD Noord- en Oost-Gelderland is van 30 januari tot en met 1 februari aanwezig in de Jacobskerk in Winterswijk voor iedereen die zich wil laten vaccineren tegen het coronavirus. Of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

Uitgelicht

 • Oekraïne

  Het is oorlog in Oekraïne. Dat houdt ook veel Winterswijkers bezig. Al het oorlogsleed dat we zien, maakt veel emoties los. Het is hartverwarmend om te zien hoe mensen meeleven met Oekraïne. Hier leest u antwoorden op mogelijke vragen die u heeft.

 • Werk aan Winterswijk

  We werken hard om een aantal ambities te realiseren, zoals een armoedevrij Winterswijk, duurzaamheid en projecten als de centrumvisie en wijkaanpak De Pas. Heeft u ideeën over deze of andere werkzaamheden? Stuur ze in via de website www.werkaanwinterswijk.nl (foto Frank Bosvelt)

 • Winterswijk bestrijdt woningnood

  De druk op de woningmarkt neemt toe. Er staan in onze gemeente ruim 13.000 woningen. Daarvan staan er jaarlijks zo´n 900 te koop of te huur. Tegelijkertijd is er vraag naar meer dan 1.000 woningen per jaar.

100% Winterswijk

100% Winterswijk is dé plek met informatie en inspiratie over Winterswijk. Bezoekt u Winterswijk voor een dagje uit, brengt u uw vakantie door in deze streek, woont of werkt u in Winterswijk of bent u dat van plan?

Herzlich willkommen in Winterswijk, wo Sie sowohl Ruhe als auch einde vielzahl an Aktivitäten finden. Lassen sie sich von dem umfangreichen Aktivitätenkalender und den Sehenswürdigkeiten überraschen!

Website 100% Winterswijk