Tijdelijke verkeersmaatregelen

Hieronder leest u de tijdelijke verkeersmaatregelen in onze gemeente.

Hieronder leest u waar er gewerkt wordt aan de weg en waar tijdelijke maatregelen zijn.

Actuele info

Torenstraat en Markt

Donderdag 13 mei zijn de Torenstraat en de Markt in verband met extra warenmarkt en horecaterrassen afgesloten voor alle verkeer.

Morgenzonweg

Van 25 mei tot en met vrijdag 4 juni zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Daarom gelden tijdelijke verkeersmaatregelen. Tussen de huisnummers 113 tot en met 148 geldt een eenrichtingsverkeer. En een parkeerverbod voor dit gedeelte aan weerszijden van de weg.

Lopende maatregelen

Tuberweg

Door werkzaamheden is het fietspad van 3 tot en met 7 mei afgesloten. Er geldt een omleiding.

Morgenzonweg

Tot en met vrijdag 21 mei zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Om de werkzaamheden aan de Morgenzonweg veilig uit te voeren gelden er de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen: eenrichtingsverkeer tussen huisnummers 77 tot en met 115. Parkeerverboden aan de even zijde van huisnummer 114 tot 132 en aan de oneven zijde van huisnummer 77 tot 115. Het verkeer wordt omgeleid.

Olden Goorweg

Voor het bouwrijpmaken van gronden is de Olden Goorweg tussen huisnummer 3 en de Wooldseweg tot nader bericht afgesloten.

Albert Schweitzerlaan

In verband met herinrichtingswerkzaamheden is de Albert Schweitzerlaan tot en met 31 juli afgesloten. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding over de Wamelinkweg.

 

 

 

 

 

.