Tijdelijke verkeersmaatregelen

Hieronder leest u de tijdelijke verkeersmaatregelen in onze gemeente.

Hieronder leest u waar er gewerkt wordt aan de weg en waar tijdelijke maatregelen zijn.

Actuele info

Misterstraat

In verband met werkzaamheden is van maandag 8 maart tot en met vrijdag 7 mei op de Misterstraat de snelheid verlaagd naar 30 km/h. Dit geldt voor het gedeelte ter hoogte van huisnummer 162.

Lopende maatregelen

Wheme

Tijdens marktdagen is het eenrichtingsgedeelte op de Wheme naar de Markt afgesloten voor al het verkeer.

Burgemeester Bosmastraat

Burgemeester Bosmastraat is vanaf de Beukenhorstweg in verband met de warenmarkt op woensdag en zaterdag afgesloten voor al het verkeer. In verband met werkzaamheden aan het Vrijheidspark, is het kruispunt Burtgemeester Bosmastraat - Beukenhorstweg vanaf maandag 18 januari tot nader bericht afgesloten voor al het verkeer.

Torenstraat

Torenstraat is in verband met de warenmarkt op woensdag en zaterdag afgesloten voor al het verkeer. We maken u er op attent dat er een wegsleepregeling geldt.

Beukenhorstweg

In verband met de werkzaamheden aan het Vrijheidspark wordt het eenrichtingsverkeer op de Beukenhorstweg omgedraaid. De verplichte rijrichting is van de Burgemeester Bosmanstraat naar de Gasthuisstraat.

Wierengastraat, Balinkesstraat, Mevr. Kuipers-Rietbergplein

In verband met de aanleg van het Vrijheidspark fase 3 zijn de Wierengastraat, Balinkesstraat en Mevr. Kuipers-Rietbergplein tot en met 31 maart 2021 afgesloten voor al het verkeer.

Gasthuisstraat

Tijdens de realisatie van het Vrijheidspark wordt het eenrichtingsverkeer op de Gasthuisstraat opgeheven. Het betreft hier voor het gedeelte tussen de Tuunterstraat en Jeugdkerkstraat.

Tangelder Gorusstraat

In verband met bouwwerkzaamheden in de Boterstraat is het eenrichtingsverkeer op de Tangelder Gorusstraat tot nader bericht tijdelijke omgedraaid.

 

 

 

 

.