Tijdelijke verkeersmaatregelen

Hieronder leest u de tijdelijke verkeersmaatregelen in onze gemeente.

Hieronder leest u waar er gewerkt wordt aan de weg en waar tijdelijke maatregelen zijn.

Actuele info

Waliënseweg

In verband met onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen aan de schoolzone ter hoogte van basisschool 't Waliën en het kruisingsvlak met de Schaapsweg is de weg tussen de Waliënsestraat en de Schaapsweg afgesloten voor alle verkeer van donderdag 12 tot en met vrijdag 27 augustus. Er geldt een omleiding.  

Vrijheidspark

In verband met het verkeersluw maken van het Vrijheidspark zijn de volgende maatregelen vanaf donderdag 29 juli van kracht:

  • Geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen tussen de Torenstraat en Wierengastraat;
  • Eenrichtingsverkeer met uitzondering van (brom-) fietsers op het gedeelte Jeugdkerkstraat tussen de  Schoolstraat en inrit oude ING;
  • Eenrichtingsverkeer met uitzondering van (brom-) fietsers op het gedeelte Schoolstraat tussen de Wierengastraat en Jeugdkerkstraat;
  • Tijdens afsluiting van de Torenstraat, de Burgemeester Bosmastraat aanmerken als doodlopende weg met uitzondering van (brom-) fietsers ter hoogte van de Wilhelminastraat. Parkeerplaatsen Raadhuis, Rabobank en stad Munster zijn bereikbaar.

Lopende maatregelen

Olden Goorweg

Voor het bouwrijpmaken van gronden is de Olden Goorweg tussen huisnummer 3 en de Wooldseweg tot nader bericht afgesloten.

Albert Schweitzerlaan

In verband met herinrichtingswerkzaamheden is de Albert Schweitzerlaan tot en met 31 juli afgesloten. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding over de Wamelinkweg.

Wooldstraat

In verband met meer ruimte voor de terrassen is het niet toegestaan te fietsen tot 31 oktober op de Wooldstraat tussen de Torenstraat en dameskleding De Duif Mode.

Walienseweg

In verband met wildparkeren in de berm, wordt er tijdelijke een parkeerverbod ingesteld tussen de Jachthuisweg en Walienseweg van maandag 26 juli tot en met vrijdag 1 oktober 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.