Achterhoeks Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek: doet u mee?

Deze week ontvangen 30.000 Achterhoekers een uitnodiging om mee te doen aan het Achterhoeks Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek.

Hebt u een uitnodiging ontvangen, dan stellen wij uw deelname zeer op prijs. Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer 10 minuten tijd. Vult u binnen twee weken de vragenlijst via www.awlo.nl in, dan maakt u kans op een cadeaubon (VVV-bon, iTunes-tegoed of Bol.com kortingscode) van € 20,-!

Wonen in toekomst

Met de uitkomsten kan de gemeenteraad nog betere beslissingen nemen over het wonen in de toekomst. Welke aanpassingen van de bestaande woningen zijn nodig? Welke wensen hebben starters op de woningmarkt? Waar en hoe bouwen we nog nieuwe woningen? Begin 2018 staan de resultaten van het onderzoek op de agenda van de gemeenteraad.

Meer informatie

Hebt u vragen over het onderzoek, kijkt u dan op www.awlo.nl voor meer informatie. U kunt ook mailen naar info@awlo.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Geen uitnodiging ontvangen, maar wel meedoen?

Dat kan! Ook uw mening horen wij graag. Ga naar www.awlo.nl en laat uw mailadres achter. Vervolgens ontvangt u een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen.