Installatie Joris Bengevoord op vrijdag 21 april

Vrijdagmiddag 21 april wordt de heer Joris Bengevoord geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Winterswijk tijdens een buitengewone openbare vergadering van de gemeenteraad. U kunt deze vergadering ook live volgen via onze website.

Deze installatievergadering vindt plaats in theater De Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk. Vanaf 14.30 uur is de ontvangst. De vergadering begint om 15.00 uur en is omstreeks 16.00 uur afgerond. Aansluitend is er gelegenheid de heer Bengevoord en zijn partner persoonlijk te begroeten. De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. De agenda van deze buitengewone raadsvergadering vindt u op onze website.

Aanmelden

In verband met de organisatie van deze bijeenkomst stellen wij aanmelding op prijs. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar griffie@winterswijk.nl. Vermeld in dit bericht met hoeveel personen u komt. Wilt u burgemeester Bengevoord toespreken dan vragen wij u dit vooraf ook via een e-mail aan ons door te geven. De maximale spreektijd is 2,5 minuut. Hiervoor is tijdens de receptie een speciale speakers' corner opgesteld. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met medewerkers van de griffie via griffie@winterswijk.nl of (0543) 543 122.

Live uitzending

U kunt deze buitengewone raadsvergadering ook live via internet volgen op onze website.