De Post Winterswijk

Hebt u een vraag over zorg of welzijn, voor uzelf of uw naasten? Of over het opvoeden of opgroeien van uw kind? Hebt u een goed idee voor uw buurt of wijk? Wilt u snel een antwoord en niet telkens opnieuw uw verhaal uitleggen bij verschillende instanties? De Post is er voor u.

Wie zijn wij?

De Post is een samenwerkingsverband van verschillende vertrouwde partners, met alle kennis die u nodig hebt onder één dak. Bij De Post kunt u terecht voor vragen over zorg of welzijn, voor uzelf of uw naasten. Of over het opvoeden of opgroeien van uw kind. U krijgt hier informatie en advies over allerlei onderwerpen. Onze loketmedewerkers zorgen ervoor dat u altijd antwoord krijgt op uw vraag. De Post is op werkdagen van 09.00 tot 12.00 geopend. Meer informatie en contactgegevens vindt u op www.depostwinterswijk.nl.

Magazine de Post

Naast professionele zorg is er in Winterswijk ook op heel veel andere manieren zorg voor mensen geregeld. Vaak zijn het inwoners die vrijwillig de zorg dragen voor een ander. In een speciaal magazine van de Post komen deze inwoners aan het woord. Het magazine is huis aan huis verspreid in heel Winterswijk en kan digitaal worden bekeken via http://issuu.com/romeodeltamedia/docs/de_post_totaal/1.  Heeft u geen exemplaar ontvangen dan kunt u een exemplaar ophalen bij de Post, Balinkesstraat 4.

Contactgegevens

Balinkesstraat 4, 7101 DL Winterswijk

Telefoon: (0543) 543 960

E-mail: depost@winterswijk.nl

Website: www.depostwinterswijk.nl

 

logo de Post