Informatiezuilen

Organisaties en verenigingen kunnen, tegen betaling, hun evenement of activiteit aankondigen op de vier informatiezuilen die langs de belangrijkste invalswegen van Winterswijk staan. U kunt een aankondiging online aanvragen. Doet u dit minimaal 1 week voor de ingangsdatum.

Er zijn vier digitale informatiezuilen langs de belangrijkste invalswegen van Winterswijk geplaatst. Deze borden kunnen we als gemeente ook gebruiken voor belangrijke mededelingen aan weggebruikers en in geval van calamiteiten.

Aanvragen

U kunt een aankondiging online aanvragen.

Doet u dit minimaal 1 week voor de ingangsdatum.

Kosten

Plaatsing per week of minder dan 1 week: € 26,00.

Voorwaarden

  • Organisaties en verenigingen kunnen, tegen betaling, hun evenement of activiteit op de informatiezuilen aankondigen. Op elk bord staat dezelfde digitale informatie die de gemeente beheert.
  • U dient uw aanvraag minimaal 1 week voor de ingangsdatum in bij de gemeente.
  • Uw activiteit of evenement kan voor maximaal drie weken op de informatiezuilen worden geplaatst.
  • De aankondiging mag uit maximaal 40 tekens bestaan.

Digitale stadsklokken

Naast de digitale informatiezuilen zijn er ook digitale stadsklokken geplaatst. Omdat de provincie lichtmastreclame langs de rondwegen niet toestaat, zijn deze stadsklokken geplaatst.

Daarmee slaan we twee vliegen in een klap: passerende automobilisten worden geïnformeerd over de tijd en de temperatuur en er is op de stadsklokken ruimte voor reclame. Voor de reclame-uitingen op de stadsklokken kunnen bedrijven en organisaties zich aanmelden.

Uitgelicht