Hulp nodig?

 • Sociaal Team de Post

  Het Sociaal Team de Post ondersteunt mensen op verschillende manieren. Je kunt bij de Post terecht met verschillende vragen.

 • Armoedebestrijding nu

  05 februari 2019

  Armoedebestrijding is van alle tijden. Vaak gaat armoedebestrijding ervan uit dat er ondersteuning wordt geboden als er financiële problemen zijn.
  Met de opgave armoede willen we een stap verder zetten en de oorzaken van armoede aanpakken zodat ooit deze voorzieningen veel minder nodig zijn. We willen met elkaar zorgen dat armoede niet ontstaat.

  Op dit moment gebeurt er in Winterswijk veel aan ondersteuning van mensen met financiële problemen een aantal voorbeelden:

 • Financiën en Spreekuren

  In Winterswijk kun je op verschillende manieren je vraag stellen als je hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je hulp wilt bij het wonen, je mantelzorger bent, over de administratie of omdat er schulden ontstaan.

 • Budgetcoaching

  Heb je geen overzicht meer over je administratie? Heb je schulden en heb je hulp nodig om weer overzicht te krijgen? an kun je gebruik maken van budgetcoaching. De budgetcoach kijkt en denkt met je hem. Hij of zij leert je hoe je weer overzicht krijgt.

 • Vroeg eropaf Team

  Het kan iedereen overkomen: financiële problemen. Vaak ontstaan schulden en financiële problemen als dingen anders worden in het leven.

 • Ervaringsdeskundigen

  In ons team werken twee ervaringsdeskundigen; Ilse en Linda. Ilse en Linda weten wat het is om schulden te hebben.