Vroeg eropaf Team

Het kan iedereen overkomen: financiële problemen. Vaak ontstaan schulden en financiële problemen als dingen anders worden in het leven.

Bijvoorbeeld als iemand werkeloos raakt, met pensioen gaat, gaat scheiden of kinderen worden geboren.
Als mensen moeite hebben om rond te komen, gaan de meesten aan de slag om het eerst zelf op te lossen. Als het echt niet meer lukt nemen mensen de stap om hulp te vragen. Vaak zijn er dan al heel wat slapeloze nachten geweest.

team

Als financiële problemen nog klein zijn, is het makkelijker ze op te lossen. Daarom zoeken we contact met mensen waar schulden net ontstaan. We werken met een systeem waarin het zichtbaar wordt als mensen meerder schulden krijgen. Dit systeem stuurt een berichtje naar het Vroeg Eropaf Team. Dit team stuurt een brief naar de persoon met de uitleg wat wij graag meedenken om de situatie op te lossen. Na een paar weken gaan we op bezoek. Tijdens dit bezoek bespreken we wat er aan de hand is en wat gedaan kan worden om het op te lossen. Deze hulp is gratis. De medewerker van het Vroeg Eropaf Team kijkt me jou wie jou het best kan verder helpen. Jij beslist wat je doet met de tips en adviezen.

Je kunt het Vroeg Eropaf Team bereiken via de mail komuitjeschuld@winterswijk.nl of je kunt bellen naar (0543) 543 960. Je kunt vragen naar Ozbey Genc.