Ook klaar met roken? Met Stoptober is de kans dat je blijvend stopt wel 5x groter. Het geheim? Je doet het samen!

Informatiebijeenkomst Stoptober 27 september gemeentekantoor

Wil je stoppen met roken, maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is? Kom dan naar de bijeenkomst:

  • 27 september van 19.30-21.00 u in het gemeentekantoor, Stationsstraat 25, Winterswijk  

Tijdens de bijeenkomst word je voorbereid om succesvol mee te kunnen doen aan Stoptober. Ook geeft een longconsulent uitleg over andere mogelijkheden om te stoppen met roken. Al jouw vragen over stoppen met roken worden beantwoord! Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via stoptober@ggdnog.nl. De bijeenkomsten zijn gratis.

Meedoen aan Stoptober

Inschrijven kan op de website van Stoptober(externe link).  Via Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, TikTok, Instagram en stoptober.tv kun je Stoptober volgen, advies krijgen en in contact komen met andere stoppers.

Stoppen met roken hulp

Kun je extra hulp gebruiken bij het stoppen met roken? Download dan de gratis Stoptober app. De app helpt je om gemotiveerd te blijven, geeft tips om moeilijke momenten door te komen en beloont je voor mijlpalen die je bereikt. Meer hulp nodig? De meeste zorgverzekeraars vergoeden eenmaal per jaar een stoppen met roken programma. De begeleiding én hulpmiddelen (zoals nicotinepleisters) zijn dan gratis. Check bij jouw verzekeraar hoe het geregeld is.

Meer info vind je op de website (externe link)van Stoptober of Achterhoek Rookvrij(externe link). Ook kun je bij je huisarts terecht.