Proclaimer

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van deze website?

Heeft u opmerkingen of suggesties voor verbeteringen? Ziet u informatie die niet correct is? Neem dan contact op met de griffie via e-mail griffie@winterswijk.nl of telefoon (0543) 543 543. Wij nemen uw bericht in behandeling en laten u weten wat we doen met uw suggesties.

Privacy

De gemeente Winterswijk maakt gebruik van cookies en gebruikt Google Analytics om de website goed aan te laten sluiten bij de informatiebehoefte van de bezoekers. Hiervoor bewaart de browser een klein tekstbestand, een cookie. De gemeente heeft hiervoor een bewerkersovereenkomst met Google. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Privacy.

Vergader-app

De vergaderkalender en alle vergaderstukken van de gemeenteraad zijn ook te vinden op de website iBabs.

De vergaderstukken zijn ook te raadplegen op uw telefoon of tablet, via de iBabs-app. De app heet iBabs en is er voor IOS (Apple), Android en Windows apparaten.

Met de volgende gegevens kunt u inloggen op de website en/of de app:

  • site: winterswijk
  • e-mailadres: burger (alleen dit woord, e-mailadres is niet nodig)
  • wachtwoord: burger

Afdrukken/printen

Alle webpagina's op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "print pagina" te klikken onderaan de tekst of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.

PDF bestanden bekijken

De PDF bestanden die op de website worden aangeboden, kunt u openen met het programma Adobe Acrobat Reader.

Download Adobe Acrobat Reader

Zoeken

Het zoekvenster (midden bovenaan iedere pagina) biedt de mogelijkheid te zoeken. Tijdens het invullen in het zoekvenster wordt het aantal mogelijkheden genoemd dat voldoet aan de zoekvraag. Ook komen zoeksuggesties in beeld.

Browsers

De website van de gemeenteraad is geschikt voor alle moderne internet browsers, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Mailen

De maximale grootte van een mailbericht aan de gemeente bedraagt 30 MB per bericht. Vult u ook een onderwerp in? Veel spamfilters houden een mailbericht met een lege onderwerpregel tegen.

Toegankelijkheid

Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Wij doen dit volgens de Europese richtlijn EN 301 549 (WCAG 2.0, niveau A en AA). Op dit moment zijn er nog situaties waarin onderdelen nog niet conform de gestelde toegankelijkheidseisen functioneren. Wij gaan in 2020 aan de slag met deze onderdelen.

Oude informatie via het webarchief

Bent u op zoek naar informatie die op de website heeft gestaan, gebruik dan ons webarchief.