In onze gemeente willen we dat iedereen mee kan doen. Daarom stelde Winterswijk al twee keer een lijst op: de Inclusie-agenda. Dit deden we samen met inwoners, ervaringsdeskundigen en organisaties.

Kom, denk en praat mee!

Op de Inclusie-agenda staan onderwerpen waarmee we Winterswijk toegankelijker kunnen maken. We nodigen u graag uit om mee te denken en te praten wat nodig is om onze gemeente drempelvrij te maken. Komt u woensdag 30 november?

In gesprek

De afgelopen periode hebben al verschillende ideeën vorm gekregen uit de eerder opgestelde agenda’s. Het is nu tijd om te kijken wat we bereikt hebben, wat eventueel verbeterd kan worden en wat op de agenda blijft staan of juist moet komen. We gaan graag met u in gesprek om ideeën op te halen voor een Winterswijk zonder drempels. Zodat we weten welke onderwerpen u belangrijk vindt. En waar wij de komende periode mee aan de slag moeten. Of die extra aandacht verdienen. Zo stellen we met elkaar de Inclusie-agenda 3.0 op.

Waar en wanneer

Op woensdag 30 november organiseren we een bijeenkomst in het Zonnebrink Centrum aan de Zonnebrink 61 in Winterswijk. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven mee te denken over de Inclusie-agenda 3.0 kunt u kiezen om het middag- of avondprogramma bij te wonen. U kunt zelf kiezen welk dagdeel voor u het beste uitkomt.

Aanmelden

Kunnen we op uw komst rekenen? Laat het ons weten voor 23 november.

Meld u aan(externe link)

Meer informatie

Heeft u nog vragen of is iets onduidelijk dan kunt u ons bereiken via de e-mail iedereendoetmee@winterswijk.nl of telefonisch (0543) 543 543.