Nieuws RSS icoon

 • Wervelende avond: samen tegen armoede

  25 juni 2019

  Op 18 juni kwamen ruim 50 Winterswijkers bij elkaar om met elkaar keuzes te maken wat we gaan doen om een armoedevrij Winterswijk samen voor elkaar te krijgen. De werkgroep presenteerde de oplossingen en de bezoekers dachten mee, voegden oplossingen toe én kozen de oplossingen waar we mee aan de slag gaan.

 • Denk en doe mee op één van onze werkconferenties!

  03 juni 2019

  Wij ontmoeten je graag op één van onze werkconferenties over een Armoedevrij Winterswijk 2040. We maken daar met elkaar de plannen klaar en gaan na deze bijeenkomsten met elkaar aan de slag om armoede te doorbreken. Wil jij meedenken én meedoen? Meld je dan gauw aan via iedereendoetmee@winterswijk.nl. Jij bent van harte welkom!

 • Wethouder Aalderink vertelt over armoede

  06 mei 2019

  Wethouder Aalderink vertelt zelf hoe belangrijk hij vindt dat Winterswijk armoedevrij wordt en roept op om mee te doen. Bekijk het filmpje.

 • Aanschuiven bij Musawat: gastvrij en openhartig

  05 maart 2019

  Vrijdagavond 1 maart waren we uitgenodigd bij Musawat. Musawat is een organisatie voor mensen uit de Arabische wereld. 13 mensen wilden met ons praten over armoede en wat dat nu precies is.

 • Zorgaanbieders praten over armoede: wat zien zij?

  05 maart 2019

  Op donderdagmiddag 28 februari waren 19 zorgaanbieders bij de bijeenkomst over een armoedevrij Winterswijk 2040. Hulpverleners werken regelmatig met mensen met financiële problemen.