GGD Noord- en Oost-Gelderland is van 30 januari tot en met 1 februari aanwezig in de Jacobskerk in Winterswijk voor iedereen die zich wil laten vaccineren tegen het coronavirus. Of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. U kunt er terecht zonder afspraak.

De GGD komt met de regiotour langs bij u in de buurt. Dat maakt het voor u extra makkelijk om een (herhaal)prik te halen. Of het nou om de eerste prik of om de herhaalprik gaat, ze bieden iedereen in de gemeente Winterswijk de gelegenheid om langs te komen. 

Maak uw eigen keuze

Vaccineren is niet verplicht. U kiest zelf of u een prik wilt of niet. U goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden graag uw vragen.

Tijdelijke locatie

De tijdelijke locatie bij de Jacobskerk is van maandag 30 januari tot en met woensdag 1 februari aan de Markt 2 in Winterswijk. Alle dagen zijn de openingstijden van 11.00 uur tot en met 19.30 uur. Er wordt gevaccineerd met Pfizer.

Kijk voordat u naar de locatie gaat altijd op de website van GGD Noord- en Oost-Gelderland(externe link) voor actuele informatie over openingstijden en wat u mee moet brengen.