Dienstverlenend en professioneel met resultaat.

Wij zijn een bevlogen en betrokken organisatie. Wij willen het juiste leveren voor onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Daarom werken we met hen samen. Samen maken we van Winterswijk een gemeente waar het fijn is om te wonen, werken en recreëren.

Wij zijn een toegewijde organisatie die vol trots en met plezier goed werk levert en mensen goed helpt. We luisteren actief, zijn benaderbaar en nemen verantwoordelijkheid.

De maatschappij verandert en wij veranderen mee. Wij zijn flexibel en spelen adequaat in op ontwikkelingen en vraagstukken. We zijn er om te helpen waar nodig en laten los waar dat kan. Ons streven is dat iedereen op een snelle, eenvoudige manier zaken met ons kan regelen tegen zo laag mogelijke kosten. We standaardiseren en digitaliseren wat kan zodat er meer ruimte ontstaat voor persoonlijk contact en maatwerk. We zijn een professionele partner voor ons bestuur. We ontwikkelen ons continu en werken samen met elkaar en onze inwoners.

Bij de gemeente Winterswijk werken enthousiaste en gepassioneerde collega’s binnen de verschillende teams en stafafdelingen. De werksfeer is informeel en de verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Samen met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners maken we Winterswijk elke dag een beetje mooier. Daar draag jij - als medewerker van de gemeente Winterswijk -  een steentje aan bij.

Lees onze organisatievisie