De gemeente werkt aan een Omgevingsvisie bebouwde kom. Er komt namelijk veel op ons af, waarop we goed voorbereid willen zijn. De Omgevingsvisie gaat over uw/ons dagelijkse leven. Het gaat over hoe u leeft, woont, werkt, onderneemt, studeert en ontspant in Winterswijk.

Samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties uit de samenleving gaan we aan de slag met de opgaven en wensen voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als wonen, mobiliteit, klimaat, gezondheid en vergrijzing. Hoe houden we Winterswijk in de toekomst prettig leefbaar, zodat we met elkaar kunnen blijven genieten van ons mooie Winterswijk? De komende tijd benaderen we u op verschillende manieren met de vraag om met ons mee te denken. Zo starten we met de wensprikker, een online tool waarop u uw wens voor Winterswijk kunt delen.

Bekijk de video over de Omgevingsvisie(externe link).

Doet u ook mee?

Ga naar onze wensprikker en geef aan wat u belangrijk vindt. Uw inbreng en gegevens worden volgens de privacyregels verwerkt. Hartelijk dank voor uw medewerking. Samen werken we aan onze toekomst!

zie bijschrift onder afbeelding
Afbeelding van webpagina Wensprikker
Logo ONS Winterswijk, samenwerken aan onze toekomst