Aanstaande donderdag 1 juni vindt er in de Zonnebrinkkerk aan de Zonnebrink 61, een politiek forum plaats waarin de gemeenteraad geïnformeerd wordt over twee onderwerpen. Eén daarvan is de ontwikkeling Omgevingsvisie bebouwde kom, gepland van 19.30 tot 20.30 uur. Deze keer met gastspreker trendwatcher Farid Tabarki.

Hij neemt de raad en alle belangstellenden mee in het verhaal van Winterswijk, waarin hij kijkt naar de trends en ontwikkelingen die van belang zijn voor de toekomst van Winterswijk. Inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in Winterswijk zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. 

Trendwatcher Farid Tabarki
Trendwatcher Farid Tabarki

Samen aan de slag met omgevingsvisie

De omgevingsvisie gaat over uw/ons dagelijkse leven. Het gaat over hoe u leeft, woont, werkt, onderneemt, studeert en ontspant in Winterswijk. Al deze onderwerpen gaan we op elkaar afstemmen en samenbrengen in de ‘Omgevingsvisie bebouwde kom’. Omdat het gaat over uw dagelijks leven, maken we de omgevingsvisie graag samen met u. Dat is in 2019 al gedaan voor het buitengebied en gaan we nu ook doen voor de bebouwde kom. De omgevingsvisie biedt ons handvatten om samen te werken aan een toekomstbestendig, gezond en leefbaar Winterswijk. De komende weken zetten we daarvoor de eerste stappen. U krijgt op verschillende manieren de mogelijkheid om uw wensen voor de toekomst van Winterswijk kenbaar te maken. Trendwatcher Farid Tabarki brengt u met zijn ervaringen vast op mooie ideeën voor ONS Winterswijk! U bent er toch ook bij?

Logo ONS Winterswijk