• Gemeentenieuws 26 september 2023

  Met onder andere Wandel je FIT, inzameling van KCA, maaiwerkzaamheden bermen en gratis voorstelling Tour d'Amour

 • Gemeentenieuws 19 september 2023

  Met onder andere gratis festival ‘Voor Niets Gaat De Zon Op’, Week tegen Eenzaamheid en Praat vandaag over morgen op de Achterhoekbank.

 • Kom 18 oktober 2023 naar gratis voorstelling Tour d’Amour

  Roze ouderen ervaren nog steeds angst en onbegrip rondom hun identiteit. De gratis interactieve voorstelling Tour d’Amour belicht deze kwesties en nodigt iedereen uit om te komen delen, luisteren en begrijpen. U bent welkom op woensdag 18 oktober om 14.00 uur in Museum Transit Oost.

 • Gemeentenieuws 12 september 2023

  Met onder andere Geveltuintjes actie, subsidie voor het opvangen van regenwater, steenuil zoekt onderkomen en herken laaggeletterdheid.

 • Gemeentenieuws 5 september 2023

  Met onder andere doe mee aan de prijsvraag over vrijheid, raadsbijeenkomst Begroting en Politiek forum op 7 september 2023

 • Gemeentenieuws 29 augustus 2023

  Met onder andere kleurrijk bloemencorso trekt duizenden bezoekers, blinden en slechtzienden ervaren Bloemencorso, werkzaamheden elektriciteitsnet, World Cleanup Day en Nationale Burendag op 23 september 2023.

 • Gemeentenieuws 22 augustus 2023

  Met onder andere parkeren en fietsen stallen tijdens het Volksfeest, publiekstribune Bloemencorso, bijeenkomsten 'Kind&Scheiding' starten in september

 • Gemeentenieuws 8 augustus 2023

  Met onder andere beeldverteller bij bloemencorso, op tijd bestemmingsplan wijzigen, parkeren tijdens Volksfeest, woning te koop

 • Gemeentenieuws 25 juli 2023

  Met onder andere Buurtgenoten uit Winterswijk renoveren samen gevaarlijk mozaïekbankje, voorontwerp Steengroeve Museum ter inzage, iedereen verdient vakantie en 4e Jonge Mantelzorgerskamp.

 • Gemeentenieuws 11 juli 2023

  Met onder andere creëer meer ruimte en privacy met een aangebouwde zorgkamer, ontdek de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning bij de gemeente, gevonden en verloren voorwerpen en een terugblik op de raadsvergadering.

Achterhoek Nieuws niet ontvangen?

Het Gemeentenieuws verschijnt wekelijks in het Achterhoek Nieuws. Heeft u de krant niet ontvangen, dan kunt u een exemplaar halen bij een afgiftepunt bij u in de buurt(externe link). Of u leest de online versie van de krant(externe link).
Bezorgklachten meldt u via www.bezorgklachten.nl(externe link).

Oudere edities Gemeentenieuws

Oudere edities van het Gemeentenieuws vindt u in ons archief(externe link).