• Gemeentenieuws 23 mei 2023

  Met onder andere steenfabriek De Vlijt wordt gesloopt. Hergebruik van materialen staat centraal en Esta Haarmode blij met Zon op Bedrijfsdak.

 • Gemeentenieuws 16 mei 2023

  Met onder andere gemeentekantoor krijgt groene make-over met geveltuinen, natuurdaken en nestkasten en denk mee over een inclusief Winterswijk, meld u aan voor de werkgroep Toegankelijkheid.

 • Gemeentenieuws 9 mei 2023

  Met onder andere reis voortaan onbeperkt met het '49-Euro-Ticket' in Duitsland! Dit ticket is geldig in heel Duitsland en op Duits-Nederlandse trajecten en politiek forum op 17 mei 2023 in het gemeentekantoor over mobiliteit en verkeer. Iedereen is welkom!

 • Gemeentenieuws - 2 mei 2023

  Met onder andere programma herdenkingsbijeenkomsten op 4 mei 2023, geef uw kapotte spullen een tweede kans en kom langs bij het Repair Café en informatiebijeenkomst voor starters op de woningmarkt.

 • Gemeentenieuws 25 april 2023

  Met onder andere buren brengen Generaal Berenschotweg terug tot leven met vergroeningsproject en meld u aan voor het Mantelzorgcafé op 11 mei bij Kalimi's.

 • Gemeentenieuws 18 april 2023

  Met onder andere Burgemeester Bengevoord herbenoemd als burgemeester van Winterswijk voor nog eens 6 jaar en Islamitische begraafplaats in Winterswijk nu mogelijk dankzij overdracht aan islamitische gemeenschap.

 • Gemeentenieuws 11 april 2023

  Met onder andere Burgemeester Bengevoord op bezoek in Vreden, grensoverschrijdende samenwerking loont, bouwproject 'Gaxelino', initiatieven Achterhoek Pride 2023

 • Gemeentenieuws 4 april 2023

  Met onder andere Burgemeester Bengevoord in gesprek over duurzaamheid op congres Council of Europe, Klimaatlessen voor bassischoolleerlingen, Gewijzigde afvalinzameling tweede paasdag en Voorgenomen verkoop gemeentegrond kavel noord spoorzone (ongenummerd).

 • Gemeentenieuws 28 maart 2023

  Met onder andere Inzameling van klein chemisch afval op afroep, Nieuwe wet per 1 april beperkt aantal koolmonoxidevergiftigingen, Onderhoud straatverlichting en Politiek forum op 30 maart.

 • Gemeentenieuws 21 maart 2023

  Met onder andere Werkzaamheden vergroening gemeentekantoor, Voorlopige uitslagen Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen 15 maart 2023, Informatiemarkt Geldzaken op vrijdag 31 maart, Landelijke Noodfonds Energie, Werkgroep Begrijpelijke taal en Voorgenomen verkoop gemeentegrond met opstal Hyacintstraat 5a en Misterweg (ongenummerd).

Achterhoek Nieuws niet ontvangen?

Het Gemeentenieuws verschijnt wekelijks in het Achterhoek Nieuws. Heeft u de krant niet ontvangen, dan kunt u een exemplaar halen bij een afgiftepunt bij u in de buurt(externe link). Of u leest de online versie van de krant(externe link).
Bezorgklachten meldt u via www.bezorgklachten.nl(externe link).

Oudere edities Gemeentenieuws

Oudere edities van het Gemeentenieuws vindt u in ons archief(externe link).