• Gemeentenieuws 24 januari 2023

  Met onder andere Balie gemeentekantoor toegankelijker, Aanvragen en uitbetalen eenmalige energietoeslag 2023 uitgesteld, Jacobskerk drie dagen open voor coronavaccinatie, Aanbod cursussen en online seminars Grenzhoppers Business School en Training gevechtshelikopters in en rondom Winterswijk.

 • Gemeentenieuws 17 januari 2023

  Met onder andere Zorg of hulp voor uw naaste, Fijnder zoekt een enthousiaste cliënt voor cliëntenraad en Openbare raadsvergadering donderdag 26 januari 2023.

 • Gemeentenieuws 10 januari 2023

  Met onder andere Hendrik van Prooije wint de duurzaamheidsprijs 2022 van de gemeente Winterswijk, Word moestuincoach en ondersteun scholen of kinderopvang, Financieel misbruik van ouderen: een groot probleem,
  Gemeente Winterswijk vervangt laanbomen en Huur gemeentelijke gebouwen en openbaar groen per 2023.

 • Gemeentenieuws 3 januari 2023

  Met deze keer alleen een terugblik op de raadsvergadering van 22 december 2022.

 • Gemeentenieuws 27 december 2022

  Met onder andere Bewoners Frerikshof brengen kleur en verkoeling in de tuin, Zet Nieuwjaarsvegen in de agenda en lever het vuurwerkafval gratis in, In januari geen alcohol drinken: gaat u de uitdaging aan?, Waar laat u uw oude frituurvet? en Nieuwjaarskoffie met het college van burgemeester en wethouders.

 • Gemeentenieuws 20 december 2022

  Met onder andere St. Jozef vergroent schoolplein, gewijzigde afvalinzameling met tweede kerstdag en inzamelkalender 2023, Feestdagen van NIX, Nieuwe tarieven ZOOV Op Maat 2023, Nieuwe bijeenkomst door Preventie Platform Jeugd en Uitnodiging Nieuwjaarskoffie.

 • Gemeentenieuws 13 december 2022

  Met onder andere Samen werken aan Vitaal Platteland Winterswijk, Samen werken aan groen schoolplein De Schakel, Kerst op de Lappenbrink, Mooie opbrengst voor Winterswijk Drempelvrij en Bestrijding van ratten en muizen verandert vanaf 2023.

 • Gemeentenieuws 6 december 2022

  Met onder andere Turner Jeffrey naar World Olympics, Orange the World - Stop geweld tegen vrouwen, Winterswijkers aan de slag met het composteren van het eigen gft-afval en (oud)leerkrachten voor De Kievit gezocht.

 • Gemeentenieuws 29 november 2022

  Met onder andere Huldiging jubilarissen Brandweer Winterswijk, Woonwensenonderzoek, NL-Alert, Stook Veilig of Stook Niet, Iedereen verdient een goede zorgverzekering, gewijzigde openingstijden 5 december en Gemeente verlaagt OZB voor niet-woningen.

 • Gemeentenieuws 22 november 2022

  Met onder andere noodlening voor maatschappelijke organisaties, balie gemeentekantoor toegankelijker, ruimen gemeentegraven, burgercheque, zorg voor uw naaste, telefoonnummer LEEF verdwijnt.

Oudere edities van het Gemeentenieuws vindt u in ons archief(externe link).