Onze gemeente is volop in ontwikkeling. Er wordt altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Check daarom uw route en voorkom extra overlast.

Actuele verkeersmaatregelen

Parallelweg

Vanaf maandag 4 december tot en met vrijdag 15 december 2023 wordt er in verband met boringen een halve rijbaanafsluiting ingesteld op de Parallelweg ter hoogte van perceelnummer 2 / inrit Lidl. Fietsers dienen af te stappen en over het trottoir te lopen. Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden geregeld door verkeersregelaars. Daarbuiten wordt het verkeer geregeld door verkeerslichten.

Torenstraat

In verband met een extra warenmarkt is de Torenstraat vanaf inrit stad Munster op zondag 10 december 2023 afgesloten voor al het verkeer. Er geldt een wegsleepregeling.

Lopende verkeersmaatregelen

  • Herinrichting de Pas: Pashof: gedeelte fietspad Freriks – Generaal Berenschotweg. Pasbrink: vanaf de garageboxen richting huisnummer 58.

  • Willinkstraat: In verband met voorbereidingswerkzaamheden voor het vergroenen van het Willinkplein is de Willinkstraat van donderdag 23 november tot en met vrijdag 1 december 2023 afgesloten voor al het verkeer.

  • Waliënseweg: van maandag 6 november tot vrijdag 1 december 2023 is de Waliënseweg tussen de Schaapsweg en de Gribbroekweg voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten, in verband met asfalteringswerkzaamheden. Voor fietsers geldt de afsluiting alleen op 13 en 14 november 2023.

  • Rauwershofweg: in verband met werkzaamheden van maandag 13 november tot en met 22 december 2023 is de Rauwershofweg tot aan de eerste woning afgesloten. Omleiding via de Boveltweg.

Kaartje met werkzaamheden

Op de website Melvin Wegwerkzaamheden en evenementen(externe link) ziet u een kaart waar u actuele wegwerkzaamheden en groenwerkzaamheden kunt bekijken. U kunt in de kaart zoeken op locatie en periode. U vindt de werkzaamheden in onze gemeente, maar ook in de rest van Gelderland.

Wegwerkzaamheden op Rijkswegen

Op de website van Rijkswaterstaat(externe link) kunt u bekijken of er hinder is op uw route over Rijkswegen (snelwegen).

Meer informatie

Mail of bel ons gerust als u nog vragen heeft.