Onze gemeente is volop in ontwikkeling. Er wordt altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Check daarom uw route en voorkom extra overlast.

Actuele verkeersmaatregelen

Brinkeweg

In verband met het concert van Boh Foi Toch & Foolhouse op het terrein van boerderij de Stegge, op de hoek van de Brinkeweg en de Heenkamppieperweg, geldt op zaterdag 13 april en zondag 14 april 2024 een parkeerverbod langs de Brinkeweg, tussen de Eeltinkweg en Vreehorstweg, en de Heenkamppieperweg, tussen de Brinkeweg en de Kotmansweg. Daarnaast geldt er een snelheidsreductie naar 30 km/h op de Brinkeweg.
Bezoekers worden verzocht van het aangegeven parkeerterrein gebruik te maken.

N319

In verband met een gestuurde boring  onder het spoor door is de N319 van maandag 15 t/m woensdag 17 april 2024 in 1 richting afgesloten.

Kermis

In verband met de kermis zijn de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht van 22 april 08.00 uur t/m 30 april 2024 18.00 uur.

De volgende straten zijn afgesloten voor al het verkeer:

  • Mevrouw - Kuipers Rietbergplein
  • Burgemeester Bosmastraat tussen Beukenhorstweg en Torenstraat

Het éénrichtingsverkeer is omgedraaid op de Beukenhorstweg tussen de Burgemeester Bosmastraat en Jan Stienstraweg.

Gosselinkweg

In verband met het maken van een rioolaansluiting is de Gosselinkweg ter hoogte van huisnummer 27 van maandag 22 tot en met woensdag 24 april 2024 afgesloten voor al het verkeer.

Wilhelminastraat

In verband met de Kindervrijmarkt is de Wilhelminastraat op 27 april 2024 van 9.00 tot 12.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Er is een wegsleepregeling van kracht.

Wheme

In verband met de Kinderspelen is parkeerterrein Wheme op 27 april 2024 van 8.00 tot 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Er is een wegsleepregeling van kracht.

Wormskampweg

In verband met de autocross Meddo op 28 april 2024 gelden de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

  • Snelheidsreductie naar 30 km/h op de Wormskampweg.
  • Parkeerverbod op de Wormskampweg.
  • Éénrichtingsverkeer Wormskampweg tot 17.00 uur.
     

Kaartje met werkzaamheden

Op de website Melvin Wegwerkzaamheden en evenementen(externe link) ziet u een kaart waar u actuele wegwerkzaamheden en groenwerkzaamheden kunt bekijken. U kunt in de kaart zoeken op locatie en periode. U vindt de werkzaamheden in onze gemeente, maar ook in de rest van Gelderland.

Wegwerkzaamheden op Rijkswegen

Op de website van Rijkswaterstaat(externe link) kunt u bekijken of er hinder is op uw route over Rijkswegen (snelwegen).

Meer informatie

Mail of bel ons gerust als u nog vragen heeft.