Onze gemeente is volop in ontwikkeling. Er wordt altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Check daarom uw route en voorkom extra overlast.

Jaspersweg

In verband met werkzaamheden geldt op de Jaspersweg op werkdagen van maandag 5 juni tot vrijdag 16 juni 2023 een wisselende afzetting van één rijbaan tussen 7.00 en 17.00 uur. Verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars.

Groenloseweg

Maandag 5 juni tot en met vrijdag 9 juni 2023

In verband met de jaarlijkse avondvierdaagse geldt langs beide zijden van de Jaspersweg een parkeerverbod om bermschade en schade aan beplanting te voorkomen. Verkeersregelaars wijzen bezoekers naar parkeerplaatsen. Ook op andere locaties staan verkeersregelaars.

Vrijdag 9 juni 2023

In verband met de intocht wordt op vrijdag 9 juni 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur de Groenloseweg geheel afgesloten tussen de rotonde Peperbus en de rotonde Jaspersweg. De buslijn 73 van Arriva wordt omgeleid via Rondweg West, Europalaan, Stationsstraat, Dingstraat richting de halte aan de Vredenseweg. De bushaltes aan de Groenloseweg worden in die periode niet gebruikt.

Meddoseweg

In verband met een evenement gelden op zaterdag 10 juni 2023 van 12.00 tot 0.00 uur de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

  • een maximumsnelheid van 30 km/uur op de Meddoseweg (tussen Waliënseweg en Hilgeloweg), de Hanekampweg, de Huppelseweg (tussen Waliënseweg en Loohuisweg) en de Waliënseweg (tussen Meddoseweg en Huppelseweg)
  • eenrichtingsverkeer op de Hanekampweg
  • een stopverbod op de Meddoseweg tussen de Waliënseweg en Hanekampweg.

Johannes Vermeerstraat

In verband met een buurtfeest is de Johannes Vermeerstraat op 11 juni 2023 tussen 14.30 en 20.00 uur afgesloten voor al het verkeer.

Bataafseweg

Op zondag 18 juni 2023 gaat er een hardloopwedstrijd over het fietspad langs de Bataafseweg. Het gaat om het gedeelte tussen de Achterweg en Vredenseweg. Verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars.

N318 Aalten - Winterswijk

Tussen 30 mei en 30 juni 2023 vindt er groot onderhoud plaats aan de N318 tussen Aalten en Winterswijk. Dit betekent dat de weg in delen is afgesloten.

Fase 1: dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 16 juni 2023

Werkzaamheden: tussen Aalten (kruising N318/N313) en Bredevoort (rotonde Roelvinkstraat)

Afsluiting: De kruising N313/N318 tot aan de rotonde Roelvinkstraat is afgesloten. De rotonde Roelvinkstraat blijft open, Intratuin blijft bereikbaar. Obelink is bereikbaar vanuit de richting Winterswijk.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N313 (Aalten - Lichtenvoorde), N18 (Lichtenvoorde – Groenlo) en de N319 (Groenlo - Winterswijk).

Kijk voor meer info op www.gelderland.nl/n318(externe link) 

Overige maatregelen

  • Pashegge: fase 4 van maandag 13 maart tot en met vrijdag 26 mei. De Pashegge tussen huisnummers 75 en 91 is afgesloten in beide richtingen. Maandag 5 juni start fase 5.
  • Esselinkhoekweg: in verband met snoeiwerkzaamheden is de Esselinkhoekweg afgesloten van maandag 22 mei tot en met vrijdag 9 juni. Verkeer wordt omgeleid.

Wegwerkzaamheden op de kaart

Op de website Melvin Wegwerkzaamheden en evenementen(externe link) ziet u een kaart waar u actuele wegwerkzaamheden en groenwerkzaamheden kunt bekijken. U kunt in de kaart zoeken op locatie en periode. U vindt de werkzaamheden in onze gemeente, maar ook in de rest van Gelderland.

Wegwerkzaamheden op Rijkswegen

Op de website van Rijkswaterstaat(externe link) kunt u bekijken of er hinder is op uw route over Rijkswegen (snelwegen).

Meer informatie

Mail of bel ons gerust als u nog vragen heeft.