Onze gemeente is volop in ontwikkeling. Er wordt altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Check daarom uw route en voorkom extra overlast.

Lees de wegwerkzaamheden in onze gemeente.

Actuele maatregelen

Holthuisweg

In verband met herstraten is de Holthuisweg vanaf woensdag 14 september afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de huisnummers 13 en 15. De afsluiting duurt na verwachting ca 4 weken. Huisnummer 13 is bereikbaar vanaf de Hijinkhoekweg, Huisnummer 15 is vanaf de Schoolweg te bereiken.

Pasbree

In verband met de herinrichting van de straat is de Pasbree tot 10 oktober afgesloten voor al het verkeer tussen perceelnummers 68 en 51. En van 19 september tot 21 november is de Pasbree afgesloten tussen de perceelnummers 115 en 25.

Pashegge

In verband met herinrichtingswerkzaamheden is de Pashegge vanaf vrijdag 16 september afgesloten voor al het verkeer. Het betreft hier het gedeelte tussen perceelnummer 129 en 165.

In verband met herinrichtingswerkzaamheden is de Pashegge van vanaf maandag 10 oktober afgesloten voor al het verkeer. Het betreft hier het gedeelte tussen perceelnummer 127 en 165.

N319

In verband met werkzaamheden wordt er voor het gedeelte N319 tussen rotonde Beatrixpark en Groenloseweg perceelnummer 112 op maandag 3 en dinsdag 4 oktober eenrichtingsverkeer ingesteld. Hierbij dient het verkeer komende vanaf Groenlo om te rijden via het Beatrixpark.

Singelweg

In verband met werkzaamheden is het fietspad en het trottoir van de Singelweg gelegen aan de kant van de percelen 5 en 17 afgesloten op dinsdag 4 oktober. Voor fietsverkeer wordt een omleidingsroute ingesteld.

Lopende maatregelen

  • Torenstraat
  • Greversweg

Wegwerkzaamheden op de kaart

Op de website Melvin Wegwerkzaamheden en evenementen(externe link) ziet u een kaart waar u actuele wegwerkzaamheden en groenwerkzaamheden kunt bekijken. U kunt in de kaart zoeken op locatie en periode. U vindt de werkzaamheden in onze gemeente, maar ook in de rest van Gelderland.

Wegwerkzaamheden op Rijkswegen

Op de website van Rijkswaterstaat(externe link) kunt u bekijken of er hinder is op uw route over Rijkswegen (snelwegen).

Meer informatie

Mail of bel ons gerust als u nog vragen heeft.