Onze gemeente is volop in ontwikkeling. Er wordt altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Check daarom uw route en voorkom extra overlast.

Lees de wegwerkzaamheden in onze gemeente.

Actuele maatregelen

Centrum rond Schoolstraat

In verband met een carnavalsoptocht zijn de volgende straten tijdelijk afgesloten op vrijdag 17 februari tussen 11.00 en 12.15 uur: Schoolstraat (start), Jonendwarsstraat, Jonenstraat, Misterstraat, Torenstraat, Mevrouw Kuipers-Rietbergplein, Balinkesstraat en Schoolstraat (eindpunt). Tijdens het evenement worden verkeersregelaars ingezet.

Lopende maatregelen 

  • Greversweg: sinds oktober 2021 is de overgang Greversweg definitief afgesloten.
  • Corleseweg: in verband met werkzaamheden (kabels en leidingen) geldt er van maandag 16 januari tot en met vrijdag 10 februari een maximale snelheid van 30 km/h voor de Corleseweg. Daarnaast is het fietspad versmald. Het gaat hier om het weggedeelte tussen de Grote Veldweg en Veenhuisweg.

Wegwerkzaamheden op de kaart

Op de website Melvin Wegwerkzaamheden en evenementen(externe link) ziet u een kaart waar u actuele wegwerkzaamheden en groenwerkzaamheden kunt bekijken. U kunt in de kaart zoeken op locatie en periode. U vindt de werkzaamheden in onze gemeente, maar ook in de rest van Gelderland.

Wegwerkzaamheden op Rijkswegen

Op de website van Rijkswaterstaat(externe link) kunt u bekijken of er hinder is op uw route over Rijkswegen (snelwegen).

Meer informatie

Mail of bel ons gerust als u nog vragen heeft.