• Uitnodiging vaccinatie tegen meningokokkenziekte voor jongeren geboren in 2009

  Jongeren geboren in 2009 ontvangen een uitnodiging van het RIVM voor een vaccinatie tegen meningokokkenziekte. De vaccinatie wordt gegeven op maandag 27 februari in de Sport- en turnhal in Winterswijk.

 • Gemeentenieuws 31 januari 2023

  Met onder andere Aanpak voor Vitaal Platteland Winterswijk bekrachtigd, Hulp bij opvoeding en Openbare vergadering Adviescommissie Cultuurhistorie 9 februari 2023.

 • Jacobskerk drie dagen open voor coronavaccinatie

  GGD Noord- en Oost-Gelderland is van 30 januari tot en met 1 februari aanwezig in de Jacobskerk in Winterswijk voor iedereen die zich wil laten vaccineren tegen het coronavirus. Of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie.

 • Gemeentenieuws 24 januari 2023

  Met onder andere Balie gemeentekantoor toegankelijker, Aanvragen en uitbetalen eenmalige energietoeslag 2023 uitgesteld, Jacobskerk drie dagen open voor coronavaccinatie, Aanbod cursussen en online seminars Grenzhoppers Business School en Training gevechtshelikopters in en rondom Winterswijk.

 • Aanvragen en uitbetalen eenmalige energietoeslag 2023 uitgesteld

  De eenmalige energietoeslag kan nog niet worden aangevraagd. De gemeente moet wachten totdat de wetswijziging is doorgevoerd.

 • Gemeentenieuws 17 januari 2023

  Met onder andere Zorg of hulp voor uw naaste, Fijnder zoekt een enthousiaste cliënt voor cliëntenraad en Openbare raadsvergadering donderdag 26 januari 2023.

 • Gemeentenieuws 10 januari 2023

  Met onder andere Hendrik van Prooije wint de duurzaamheidsprijs 2022 van de gemeente Winterswijk, Word moestuincoach en ondersteun scholen of kinderopvang, Financieel misbruik van ouderen: een groot probleem,
  Gemeente Winterswijk vervangt laanbomen en Huur gemeentelijke gebouwen en openbaar groen per 2023.

 • Gemeente Winterswijk vervangt laanbomen

  Het buitengebied van Winterswijk is een nationaal landschap. Een prachtig coulissenlandschap dat recreatief erg aantrekkelijk is met hierin veel lanen met oude bomen. Deze winter worden lanen of delen van lanen vervangen langs een aantal wegen in het buitengebied.

 • Gemeentenieuws 3 januari 2023

  Met deze keer alleen een terugblik op de raadsvergadering van 22 december 2022.

 • Gemeentenieuws 27 december 2022

  Met onder andere Bewoners Frerikshof brengen kleur en verkoeling in de tuin, Zet Nieuwjaarsvegen in de agenda en lever het vuurwerkafval gratis in, In januari geen alcohol drinken: gaat u de uitdaging aan?, Waar laat u uw oude frituurvet? en Nieuwjaarskoffie met het college van burgemeester en wethouders.

Oudere nieuwsberichten en edities van het Gemeentenieuws vindt u in ons archief(externe link).