De Post

De Post is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt dan zonder afspraak bij ons binnenlopen. U kunt ons ook bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

Crisis, huiselijk geweld, verward gedrag

  • Is er sprake van crisis? Bel direct 112.
  • Heeft u zorgen rondom Huiselijk Geweld? Bel dan met Veilig Thuis: 0800 2000 (gratis).
  • Vertoont iemand die u kent verward gedrag en maakt u zich zorgen? Dan kunt u bellen met het landelijk Meldpunt Zorgwekkend Gedrag: 0800 1205.

Spot Jongerenwerk en Actief Winterswijk

Werkwijze en uitgangspunten

Iedere inwoner van de gemeente Winterswijk is welkom op het inloopspreekuur van Sociaal Team de Post, waar u in gesprek kunt gaan met een medewerker. Bij het spreekuur kan het zijn dat u even moet wachten.

Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Dit kan bij De Post zijn of bij u thuis.

In het gesprek stellen we u vragen over zoals hoe u woont, hoe het met uw geldzaken gaat en hoe u zich voelt. Wij merken dat als mensen met een vraag bij ons komen, er vaak meer vragen zijn.

Waarvoor u bij ons terecht kunt

Over onderwerpen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt, zoals geld, gezondheid, werk of (mantel)zorg kunt u vaak op internet informatie vinden, of via vrienden of familie. Komt u er niet uit, dan bent u altijd welkom bij Sociaal Team de Post.

Onze uitgangspunten

Wij geloven in de kracht van mensen. In dit geval de kracht van de inwoners van Winterswijk. Wij denken mee met uw situatie en bekijken met u hoe u antwoord op uw vraag kan krijgen of een oplossing voor uw probleem.

Onze ervaring is dat een oplossing het best werkt als deze dicht bij uzelf ligt. Dit lukt natuurlijk niet altijd, wij bekijken dan met u welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Wij helpen mensen in een gesprek, maar ook in groepen. Wij organiseren activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen zoals  SPOT Jongerenwerk, activiteiten voor nieuwkomers en mensen die zich wel eens eenzaam voelen.

Wet- en regelgeving

Openingstijden De Post

U kunt tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. U kunt ons ook bellen of mailen

Deze week
ma.-
di.-
wo.-
do.-
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten
Volgende week
ma.-
di.-
wo.-
do.-
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten