• Gemeentenieuws 21 maart 2023

  Met onder andere Werkzaamheden vergroening gemeentekantoor, Voorlopige uitslagen Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen 15 maart 2023, Informatiemarkt Geldzaken op vrijdag 31 maart, Landelijke Noodfonds Energie, Werkgroep Begrijpelijke taal en Voorgenomen verkoop gemeentegrond met opstal Hyacintstraat 5a en Misterweg (ongenummerd).

 • Gemeentenieuws 14 maart 2023

  Met onder andere Uitnodiging informatiebijeenkomst woningbouw Ribeslaan, Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap op 15 maart, Burgemeester Bengevoord samen met voorgangers in het stembureau op het gemeentekantoor, Openbare kennisgeving zitting gemeentelijk stembureau en Hoe ziet u de Achterhoek in 2027?

 • Gemeentenieuws 7 maart 2023

  Met onder andere 'Wandel je FIT' start vanaf 27 maart, Gratis scootmobiel-training met onderhoudsbeurt, Vernieuwing schoolplein Bargerpaske en Menstruatieproducten gratis beschikbaar op toiletten.

 • Gemeentenieuws 28 februari 2023

  Met onder andere Winterswijk, natuurlijk schoon! Dat wilt u toch ook?, Open dag voormalige steenfabriek De Vlijt, Locaties stembureaus, Zon op Bedrijfsdak leidt tot zonnepanelen voor De Lindeboom, Project 75-jarigen en In het buitengebied minder afvalbakken.

 • Gemeentenieuws 21 februari 2023

  Met onder andere Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap, Stemmen met een stemmal, Meedoenregeling voor volwassenen, Zonnebrinkkerk drie dagen open voor coronavaccinatie, Een CO-melder kan uw leven redden en Aanvragen ontheffing Paasvuren.

 • Gemeentenieuws 14 februari 2023

  Met onder andere Informatieavond over de organisatie van evenementen, Makkelijk stemmen op 15 maart 2023, Landelijk Noodfonds Energie, Subsidieregelingen energiearmoede, Werkzaamheden vergroening gemeentekantoor en Extra beveiligingscamera’s onder Sport- en Turnhal Winterswijk.

 • Gemeentenieuws 7 februari 2023

  Met onder andere Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap op 15 maart, Warme plekken in Winterswijk, Woningen voor starters aan de Ribeslaan en Terugblik op de raadsvergadering van 26 januari.

 • Gemeentenieuws 31 januari 2023

  Met onder andere Aanpak voor Vitaal Platteland Winterswijk bekrachtigd, Hulp bij opvoeding en Openbare vergadering Adviescommissie Cultuurhistorie 9 februari 2023.

 • Gemeentenieuws 24 januari 2023

  Met onder andere Balie gemeentekantoor toegankelijker, Aanvragen en uitbetalen eenmalige energietoeslag 2023 uitgesteld, Jacobskerk drie dagen open voor coronavaccinatie, Aanbod cursussen en online seminars Grenzhoppers Business School en Training gevechtshelikopters in en rondom Winterswijk.

 • Gemeentenieuws 17 januari 2023

  Met onder andere Zorg of hulp voor uw naaste, Fijnder zoekt een enthousiaste cliënt voor cliëntenraad en Openbare raadsvergadering donderdag 26 januari 2023.

Achterhoek Nieuws niet ontvangen?

Het Gemeentenieuws verschijnt wekelijks in het Achterhoek Nieuws. Heeft u de krant niet ontvangen, dan kunt u een exemplaar halen bij een afgiftepunt bij u in de buurt(externe link). Of u leest de online versie van de krant(externe link).
Bezorgklachten meldt u via www.bezorgklachten.nl(externe link).

Oudere edities Gemeentenieuws

Oudere edities van het Gemeentenieuws vindt u in ons archief(externe link).