• EUREGIO-spreekuur voor grenspendelaars op 24 mei in Dinxperlo

  Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het Grensinfopunt van de EUREGIO Gronau/Enschede snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

  Grenspendelaar in gesprek tijdens het EUREGIO-spreekuur
 • Haal je informatie en prik lokaal

  Ontvang eenvoudig je coronavaccinatie in Winterswijk. Van maandag 9 mei tot en met woensdag 11 mei aanstaande in De Ontmoeting, Jeugdkerkstraat 5.

  Coronavaccinatie locatie De Ontmoetingskerk
 • Burgemeester reikt dertien lintjes uit in Winterswijk

  Burgemeester Bengevoord mocht dinsdag dertien gedecoreerden verrassen met een Koninklijke onderscheiding, omdat zij zich ieder op hun eigen wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

  Nederlandse vlag
 • Winterswijk stap verder in formatieproces

  Op vrijdag 22 april jongstleden kwamen de formateur en de fracties Voor Winterswijk, CDA en PvdA bijeen voor een startbijeenkomst van de formatiefase.

  Het raadhuis aan het Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1 in Winterswijk
 • Deutsch Niederländische Gemeinschaft (DNG) viert 90ste verjaardag in Winterswijk

  In 1932 besloot een aantal mensen dat leven aan twee kanten van de grens ook samenwerking kan betekenen. Zij begrepen ook al vanaf de oprichting dat cultuur en streekgewoontes niet bij de grens ophouden of ‘helemaal anders’ zijn.

  Leden van de Deutsch Niederlandische Gemeinschaft (DNG)