Kent u iemand die een lintje verdient?

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning, reikt de burgemeester Koninklijke onderscheidingen uit in de Orde van Oranje-Nassau.

Kent u iemand die tenminste 15 jaar, 6 tot 8 uur per week vrijwilligerswerk heeft gedaan en ook nu nog actief is als vrijwilliger? Wij nodigen u graag uit om deze persoon voor te dragen voor een lintje, zodat diegene op een mooie manier kan worden bedankt voor zijn of haar verdiensten voor de samenleving. Voor de uitreiking tijdens de lintjesregen in 2019 ontvangen wij graag uw aanvraag voor 1 juni 2018. Meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding kunt u vinden op onze website of op www.lintjes.nl. Op de laatstgenoemde website kunt u onder andere de aanvraagformulieren downloaden. U kunt ook bellen met Paulien van Vliet van het bestuurssecretariaat van de gemeente Winterswijk, telefoon (0543) 543 543 voor het maken van een oriënterend gesprek. Uw ingevulde aanvraagformulier kunt u sturen naar: Gemeente Winterswijk, t.a.v. P. van Vliet, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk of per e-mail bestuurssecretariaat@winterswijk.nl.

Lintje