Gemeentenieuws 12 september 2017

Met onder andere: Sixtina Harris ‘Beste Naober 2017’, Duitse en Nederlandse burgemeesters slaan met de Kreisen de handen ineen, bewoners, ondernemers en experts werken samen aan energiemix, Lancering websites WijWinterswijk en Vrijwilligerspunt, Fit in de buurt!, aanmelding Mantelzorgwaardering.

Hieronder vindt u diverse links naar de betreffende onderdelen van het gemeentenieuws.

Sixtina Harris uit Borken ‘Beste Naober 2017’

naar boven

Mevrouw Sixtina Harris uit Borken is door de gemeenteraad uitgeroepen tot ‘Beste Naober 2017’. Burgemeester Joris Bengevoord reikte de prijs woensdagavond 6 september aan haar uit in de synagoge aan de Spoorstraat.

Sixtina Harris is oprichter en voorzitter van de Nederlands-Duitse stichting Kolle Kaal. Op basis van het autobiografisch boek ‘De Schuilplaats’ van Johanna Reiss organiseert zij excursies van Duitse schoolklassen aan Winterswijk. De leerlingen lezen het boek, bezoeken vervolgens de synagoge en nemen deel aan een stadswandeling die voert langs de plekken die in het boek genoemd worden. Het verhaal van ‘De Schuilplaats’ beschrijft voor een klein deel ook gebeurtenissen in de Joodse school en de synagoge van Winterswijk. Sixtina Harris is al ruim twintig jaar de grote animator van dit project en verzorgt een groot deel van de PR.

Beste Naoberprijs

De gemeenteraad heeft de prijs ‘Beste Naoberprijs’ op 29 mei 2009 ingesteld. De tweejaarlijkse prijs wordt toegekend aan personen of organisaties die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de verbetering van de betrekkingen tussen inwoners van de gemeente Winterswijk en haar Duitse buurgemeenten. De prijs bestaat uit een bedrag van 1.000 euro, een bronzen beeldje van kunstenares Gerri Grijsen-Schukkink uit Winterswijk Ratum en een oorkonde. Woensdagavond werd de prijs voor de vijfde keer uitgereikt.

Duitse en Nederlandse burgemeesters slaan met de Kreisen de handen ineen

Burgermeesters in het Achterhoekse deel van het grensgebied gaan vaker en intensiever met hun Nederlandse collega’s over bepaalde zaken overleggen dan nu het geval is. Ook de Duitse Kreisen sluiten hierbij aan. Het gaat vooral om zaken als grensoverschrijdende arbeidsmarkt, ondernemerschap aan weerzijden van de grens en het zoveel mogelijk terugdringen van regelgeving waar dat mogelijk is. Dat is de belangrijkste conclusie van een netwerkbijeenkomst van ‘Grenzhoppers’, die vandaag in Strandlodge in Winterswijk is gehouden.

“Deze nieuwe samenwerkingsvorm is absoluut geen kritiek op de huidige EUREGIO,’’ zegt burgemeester Bengevoord van Winterswijk. ”Sterker, zij juichen dit toe. Maar het Euregio-gebied is zo enorm groot. We willen op kleine schaal de banden vrij stevig aanhalen omdat er kansen liggen. Persoonlijk ben ik blij dat ook de Kreisen aansluiten. Anders dan in Nederland gaan zij, namens gemeenten, over de werkgelegenheid. Ik verwacht er veel van,’’ aldus de optimistische burgemeester.

Bewoners, ondernemers en experts werken samen aan een energiemix voor Winterswijk                                      

De gemeente Winterswijk gaat samen met haar inwoners aan de slag om tot een energiemix voor Winterswijk te komen. Hiervoor wordt op 27 september een Duurzame Energie Brasserie georganiseerd, zal er een campagne gestart worden om inwoners en ondernemers kennis te laten maken met wat duurzame energie is en krijgt de Energietafel vorm.

De gemeenteraad wil dat Winterswijk in 2030 energieneutraal is. Samen met inwoners, ondernemers en experts gaat de gemeente de energiemix voor Winterswijk verder invullen.

De uitwerking van een nieuwe energiemix is inmiddels gestart. De energiemix geeft weer op welke wijze Winterswijk in 2030 energieneutraal moet worden en bestaat uit drie elementen. In de eerste plaats moeten we met elkaar zoveel mogelijk energie besparen. Want wat je niet gebruikt, hoef je ook niet op te wekken. Daarnaast moeten we ook op zoek gaan naar manieren om de energievraag die overblijft schoon op te wekken binnen Winterswijk. Als dat onvoldoende oplevert kijken we ook buiten de gemeentegrenzen. Deze leidende principes zijn op 29 juni door de gemeenteraad in de Energievisie vastgesteld.

Duurzame Energie Brasserie

Inwoners, ondernemers, organisaties en raadsleden krijgen de gelegenheid om kennis te nemen van het onderzoek en mee te denken over een passende energiemix voor Winterswijk. Hiervoor wordt op woensdag 27 september van 19.00 uur in het Gerrit Komrij College een Duurzame Energie Brasserie georganiseerd. Een avond waarop bewoners mee kunnen denken over de energiemix en lopend langs een route met kraampjes informatie kunnen ophalen over hoe zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan een energieneutraal Winterswijk in 2030. Zo wordt er gestart met de samenwerking tussen bewoners, ondernemers en experts voor een passende energiemix voor Winterswijk.

Kennismaken met duurzame energie

Met een campagne maken inwoners en ondernemers kennis met wat duurzame energie is. Waar komt bijvoorbeeld biogas vandaan en wat is er op het gebied van zonne-energie allemaal mogelijk? Door het podium te geven aan bewoners en ondernemers die actief zich bezighouden met duurzaamheid kunnen persoonlijke verhalen gedeeld worden.

Energietafel

De Energietafel van Winterswijk gaat ook van start. In deze Energietafel nemen verschillende belangenorganisaties uit Winterswijk plaats om de komende jaren samen te werken aan een duurzaam Winterswijk. Het college van burgemeester en wethouders heeft Hans Bax gevraagd als kwartiermaker van de Energietafel. Hij zal zich inzetten om de Energietafel verder vorm te geven en ervoor te zorgen dat de Energietafel komt met een advies over de energiemix voor de gemeente.

Lancering websites WijWinterswijk en Vrijwilligerspunt tijdens Vrijwilligersbeurs en uitreiking fotocamera’s voor foto-estafette

Op vrijdag 15 september vindt de SamenDoen Vrijwilligersbeurs plaats in Theater De Storm. Aansluitend aan de opening door wethouder Wim Aalderink worden de nieuwe websites voor het Sociaal Domein WijWinterswijk en het Vrijwilligerspunt gelanceerd.

Het is de bedoeling dat dat de website www.wijwinterswijk.nl gevuld wordt met onze eigen Winterswijkse foto’s die betrekking hebben op de verschillende doelgroepen en onderwerpen die op de website staan (jeugd, ouderen, nieuwkomers, mantelzorgers en themaweken).

Foto-estafette

Daarvoor wordt een foto-estafette opgezet. Elke twee weken krijgt iemand anders een fototoestel mee om gedurende een week foto’s van een onderwerp of doelgroep te maken. Deze foto wordt bij het betreffende onderwerp op de website www.wijwinterswijk.nl geplaatst en in gemeentenieuws vertelt hij of zij waarom hij of zij voor deze foto heeft gekozen. Wethouder Ilse Saris reikt op donderdag 14 september een eerste fototoestel uit aan Wilma ten Pas in het kader van de Wereld Alzheimer Dag. Tijdens de SamenDoen Vrijwilligersbeurs wordt een fototoestel uitgereikt aan een vrijwilliger die in de week daarna foto’s over zijn of haar vrijwilligerswerk gaat maken.

Fit in de buurt! Doet u mee? Informatiebijeenkomst 18 september 2017

Woont u in de wijken Scholtenenk, Hakkelerkamp of Pelkwijk en bent u 18 jaar of ouder? En wilt u op een eenvoudige manier meer gaan bewegen, gezonder gaan eten… kortom: uw leefstijl verbeteren? Doe dan mee aan Fit in de buurt!

De gemeente Winterswijk vindt gezondheid van haar inwoners belangrijk en maakt het daarom mogelijk dat u tegen gereduceerd tarief een jaar lang deel kunt nemen aan dit programma. Het programma bestaat uit groepstrainingen en begeleiding door sportfysiotherapeut Jason Ombeng van Fysiotherapie Beatrixpark gecombineerd met persoonlijke en praktische voedingsadviezen van BGN-gewichtsconsulent Renate Grevers van Praktijk Gezond Gewicht Winterswijk. Het programma start begin oktober.

Meer weten?

Kom dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op maandag 18 september om 20.00 uur in de Christelijke Basisschool de Bataaf aan de Hortensialaan 18d. Opgave is gewenst en kan tot en met 15 september via e-mailadres fitindebuurt2015@gmail.com. Tijdens de bijeenkomst ontvangt u informatie over het programma en kunt u zich aanmelden voor Fit in de Buurt!. Voor meer informatie kunt u bellen met Renate Grevers via telefoonnummer (06) 37 44 62 22 of kijk op www.praktijk-gezondgewicht.nl.

Mantelzorger? Meld u aan voor de mantelzorgwaardering

De gemeente Winterswijk heeft grote waardering voor het vele werk dat mantelzorgers verrichten. Ook dit jaar krijgen mantelzorgers die in Winterswijk actief zijn, in november een cadeaukaart van 50 euro. Daarnaast wordt op zaterdag 11 november aanstaande een gezellige middag georganiseerd in Cultuurcentrum Boogie Woogie.

Mantelzorg is de onbetaalde zorg voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorg is vaak langdurig en intensief en is meestal geen vrijwillige keuze. Ook veel jongeren zijn tegenwoordig mantelzorger. De mantelzorgwaardering betreft een cadeaukaart ter waarde van 50 euro en is bedoeld voor mantelzorgers in de gemeente Winterswijk én voor mantelzorgers die buiten Winterswijk wonen, maar wel in Winterswijk mantelzorg verlenen.

Aanmelden bij VIT-hulp bij mantelzorg

Om in aanmerking te komen voor de mantelzorgwaardering moet de mantelzorger bekend zijn bij VIT-hulp bij mantelzorg. Als de mantelzorger nog niet bekend is bij VIT-hulp bij mantelzorg, dan is aanmelden mogelijk tot 15 oktober via telefoonnummer (0544) 820 000 of via www.vithulpbijmantelzorg.nl. Iedere vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur houdt VIT-hulp bij mantelzorg een inloopspreekuur in de Post aan de Balinkesstraat 4. Ook dan kunnen mantelzorgers worden aangemeld.

Verwenmiddag voor mantelzorgers

De activiteit in het kader van de Dag van de Mantelzorg wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Op zaterdag 11 november is er ’s middags een gevarieerd programma in Cultuurcentrum Boogie Woogie voor alle mantelzorgers. De mantelzorgers kunnen dan genieten van allerlei activiteiten en hun cadeaukaart in ontvangst nemen. Nadere informatie volgt, onder andere in dit gemeentenieuws en op de websites van VIT-hulp bij mantelzorg (www.vithulpbijmantelzorg.nl) en de Post (www.depostwinterswijk.nl). Noteert u de datum alvast in uw agenda? 

Ondersteuning voor mantelzorgers

De gemeente Winterswijk biedt op diverse manieren ondersteuning aan mantelzorgers. Deze ondersteuning wordt verzorgd vanuit VIT-Hulp bij mantelzorg en is gericht op mantelzorgers die behoefte hebben aan informatie, advies en begeleiding, emotionele steun of bijvoorbeeld praktische hulp. Ook mantelzorgers die zich overbelast voelen, zijn bij VIT-Hulp bij mantelzorg aan het juiste adres. Meer informatie over de ondersteuning bij mantelzorg is te vinden op de website www.vithulpbijmantelzorg.nl. 

Werk in uitvoering

Afsluiting Schimmelpennincklaan

Tot en met de herfstvakantie is de Schimmelpennincklaan ter hoogte van basisschool Bargerpaske afgesloten vanaf de Savornin Lohmanstraat tot aan de Pashegge. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via de Groenloseweg en de Waliënsestraat. De Ravenhorsterweg is vanaf de rotonde Peperbus bereikbaar.

Hilteweg/Lemmenesweg

De Hilteweg en de Lemmenesweg zijn afgesloten voor alle verkeer in verband met het vernieuwen van de waterleiding en wegwerkzaamheden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot begin november. Er is geen omleiding aangegeven.

Werkzaamheden Pijnboomstraat en Abeelstraat

In de Pijnboomstraat en Abeelstraat vinden riolerings- en reconstructiewerkzaamheden plaats. Ook is de Kloetenseweg tussen de Hortensialaan en de Bataafseweg afgesloten. Deze wegen zijn wel toegankelijk voor aanwonenden. De werkzaamheden duren tot eind oktober.

Tuunterstraat

In verband met een reconstructie is de Tuunterstraat tussen de Landbouwstraat en de Korenstraat afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden duren tot eind september.

N18 bij Varsseveld

In opdracht van Rijkswaterstaat is aannemer BAM gestart met de reconstructie van de N18 bij Varsseveld. Gedurende de werkzaamheden zijn er in september minder rijstroken op de N18 beschikbaar, enkele nachtelijke afsluitingen en een weekendafsluiting. Gemotoriseerd verkeer vanuit de N318 Aalten en Winterswijk kan gedurende werkzaamheden niet de N18 oprijden. Volg de aangegeven omleidingsroutes en houdt rekening met langere reistijden. Kijk voor meer informatie op www.bambouwtN18.nl.

Groot onderhoud N820/Vredenseweg

Dit najaar voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de N820/Vredenseweg. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 25 september en vrijdag 1 december 2017.

De N820/Vredenseweg is gedurende maximaal zeven weken in delen afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Waliënseweg. Tijdens de werkzaamheden tussen de Waliënseweg en de Duits grens is er gedurende een week een omleiding via Zwilbroek. Omleidingen worden met borden aangegeven. In de overige weken is één rijstrook te gebruiken. Ook als de weg is afgesloten, blijven de woningen aan de Vredenseweg bereikbaar. Er worden verkeersregelaars ingezet.

Meer informatie

Voor vragen over het groot onderhoud aan de N820 kunt u op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket, telefoon (026) 359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl. Informatie over het project vindt u op www.gelderland.nl/N820. Actuele informatie over de omleidingen vindt u op www.bereikbaargelderland.nl.

Kijk voor meer informatie  en andere actuele wegwerkzaamheden op http://v1.wegwerkmeldingen.nl/

Agenda activiteiten

datum              info activiteit

September       Verschillende bijeenkomsten voor mantelzorgers, VIT-hulp bij mantelzorg.

September       Verschillende bijeenkomsten Cliëntenraad SDOA. Kijk voor meer informatie op: http://clientenraadparticipatiewet.sdoa.nl

12 september   EUREGIO-spreekuur in Oeding van 18.00 tot 19.00 uur in het Rathaus van Oeding, Winterswykerstraße 1. Meer informatie in dit gemeentenieuws.

14 september   Openbare vergadering Cliëntenraad Participatiewet om 19.30 uur, Kevelderstraat 1 (oude Stadhuis) in Groenlo.

14 september   Openbare raadsvergadering in het raadhuis aan het Mevr. Kuipers-Rietbergplein om 19.30 uur. Meer informatie elders in dit gemeentenieuws.

15 september   SamenDoen Vrijwilligersbeurs van 15.00 tot 19.30 uur in Theater De Storm. Meer informatie in dit gemeentenieuws.

8 en 9 oktober OpvoedSpektakel, Hof van Eckberge. Meer informatie in dit gemeentenieuws.

Meer informatie over de vergaderingen en evenementen kunt u vinden op www.winterswijk.nl of u kunt bellen met de receptie van het gemeentekantoor via (0543) 543 543.

Vergaderingen

Openbare raadsvergadering op 14 september 2017

Op donderdag 14 september 2017 vergadert de gemeenteraad van Winterswijk. De vergadering begint om 19.30 uur in het raadhuis aan het Mevr. Kuipers-Rietbergplein.
De raadsvergadering kunt u ook live via internet volgen d.m.v. een link op onze website www.winterswijk.nl, via het tabblad ‘Bestuur & Organisatie’, vervolgens klikt  u onderaan de pagina op de banner ‘Bekijk (live) uitzendingen’. De agenda en de op de agenda betrekking hebbende stukken vindt u vanaf woensdag 21 juni a.s. op de website www.winterswijk.nl onder het tabblad ‘Bestuur & Organisatie’, vervolgens klikt u onder het gele vak ‘Gemeenteraad’ op het icoon ‘Vergaderingen gemeenteraad’.

Meer informatie

Op onze website vindt u ook informatie over akkoord- en bespreekstukken en over het spreekrecht. Voor meer informatie over de raadsvergadering kunt u contact opnemen met de griffie via e-mail griffie@winterswijk.nl of telefonisch (0543) 543 120 of 543 122. De raadsvergadering is ook achteraf op video te bekijken. Op onze website www.winterswijk.nl, kiest u voor het tabblad ‘Bestuur & Organisatie’, vervolgens klikt u onderaan de pagina op de banner ‘Bekijk (live) uitzendingen’, daarna in het volgende scherm op het tabblad ‘Overzicht’.

Officiële bekendmakingen

Officiële bekendmakingen in het digitale gemeenteblad op de website www.officielebekendmakingen.nl

naar boven

Wij publiceren de officiële bekendmakingen in het (digitale) Gemeenteblad op de website officielebekendmakingen.nl/

In dit Gemeentenieuws verschijnen alleen de titels van bekendmakingen. De volledige bekendmakingen worden uitsluitend digitaal gepubliceerd. Op grond van de wet zijn er wel bekendmakingen die niet digitaal maar nog steeds in een huis-aan-huisblad of krant moeten worden bekendgemaakt. Dat zijn echter uitzonderingen. Op officielebekendmakingen.nl kunt u zoeken naar publicaties in de gemeente Winterswijk. Publicaties van de gemeente Winterswijk kunt u op deze website vinden onder de publicaties in het Gemeenteblad en/of de Staatscourant.

E-mailservice

Wilt u de bekendmakingen automatisch per e-mail ontvangen, dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice via de website overheid.nl. U ontvangt dan alle bekendmakingen in uw mailbox.

Meer informatie

Op de pagina 'Bekendmakingen' op deze website vindt u meer informatie over de officiële bekendmakingen.

Aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen

naar boven

Binnengekomen aanvragen omgevingsvergunning

De aanvragen en meldingen voor omgevingsvergunningen bouwen, kappen, milieu en bestemmingsplannen en sloop- en kapmeldingen vindt u op www.officielebekendmakingen.nl.

Verleende omgevingsvergunning aanleg

 • Blekkinkveenweg
 • nabij Geessinkweg/ Vlaskampweg
 • nabij Klandermansweg
 • nabij Kremerweg 1
 • nabij Morskers Driehuisweg
 • nabij Rotweg 8
 • nabij Wesselerweg 1
 • nabij Zwanebroekweg

Verleende omgevingsvergunning kappen

 • Breukinkweg 3-12
 • Greuneweg 10

Verleende omgevingsvergunning bouwen

 • Lindenstraat 11

Wet Milieubeheer activiteitenbesluit

Voornemen maatwerkbesluit o.g.v. activiteitenbesluit als bedoeld in artikel 8.41 van de Wet Milieubeheer - zaaknr. 134880

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 19 april 2017 een melding Activiteitenbesluit geaccepteerd voor ’t Hilgelo in Winterswijk voor een inrichting van een beachclub en aquapark. Op grond van deze melding is het college voornemens maatwerkvoorschriften met betrekking tot geluid op te leggen. Wij stellen belanghebbenden in de gelegenheid zienswijzen uit te brengen over de voorgenomen maatwerkvoorschriften. Uw zienswijzen moeten uiterlijk 26 september 2017 worden ingediend. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk.

Verkeer

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Verkeersmaatregelen Oldtimerfestival in Meddo

 • In verband met het Oldtimerfestival in Meddo zijn op 15, 16 en 17 september 2017 de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht:
  • de Illegoorweg is tijdelijk afgesloten;
  • er geldt een tweezijdig parkeerverbod op de Eibergseweg tussen Grevinkweg en Voordeweg, op de Beitelweg en op de Grevinkweg;
  • er geldt een maximum snelheid van 30 km/u op de Eibergseweg tussen Grevinkweg en Voordeweg;
  • op zondag 17 september tussen circa 14.00 en 18.30 uur is verkeer op de Eibergseweg tussen de Illegoorweg en de Brengersdiek slechts in één richting (richting Eibergen) mogelijk, het verkeer in tegengestelde richting wordt omgeleid via de Brengersdiek en Geldereschweg.

Verkeersmaatregelen tijdens Marathon Nationaal Landschap Winterswijk

In verband met de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk op 17 september 2017 worden op diverse wegen verkeersregelaars ingezet. U wordt verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. De volgende wegen worden tijdelijk afgesloten voor alle verkeer:

 • Voor de start om circa 10.00 uur: de fietstunnel onder het spoor en de oversteek over de Stationsstraat, gedurende circa 15 minuten.
 • Voor de finish, tussen 12.00 en 16.00 uur: de Markt en deel Torenstraat.

Open dag AZC op 23 september

In verband met de diverse activiteiten tijdens de open dagen van het AZC worden op 23 september 2017 de Amstelstraat, Maasstraat en Waalstraat afgesloten voor alle verkeer van ‘s morgens 9.00 tot ‘s avonds 19.00 uur.

Algemene Plaatselijke Verordening

 • Ontheffing aanvraag modeshow op 24 september 2017 aan de Markt te Winterswijk

Mediation

Indien bezwaar wordt gemaakt tegen een besluit kan mediation soms uitkomst bieden. Er wordt dan geprobeerd om onder begeleiding van een neutrale persoon, de mediator, tot een oplossing te komen. Er zal dan worden bekeken of mediation in uw geval geschikt is. Indien gekozen wordt voor mediation wordt de bezwaarprocedure zolang stilgelegd. Meer informatie over mediation kunt u vinden op www.winterswijk.nl.

Ter inzage

U kunt de plannen, vergunningsaanvragen en verordeningen inzien bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. De openingstijden zijn op maandag van 9.00 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer (0543) 543 543.

Wet Basisregistratie Personen

Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie Personen

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Wet Basisregistratie personen (Wet BRP) staan ingeschreven. Het gemeentebestuur heeft daarom het voornemen deze personen uit te schrijven. De gevolgen hiervan zijn dat men geen gebruik meer kan maken van overheidsvoorzieningen (zoals bijvoorbeeld aanvraag paspoort, kinderbijslag, AOW enzovoort). Het is daarom van groot belang zo spoedig mogelijk aangifte van verhuizing te doen. Onderstaande personen dienen binnen vier weken na publicatiedatum van dit bericht contact op te nemen met het team Burgerzaken via telefoonnummer (0543) 543 543. Indien deze personen zich niet binnen deze periode melden, worden zij uitgeschreven uit de Basisregistratie Personen.

Voorletters, geslachtsnaam en geboortedatum:

Mw. M.C. Badal, 21-09-1962

Dhr. S. Çamalan,15-09-1991

Dhr. V. Kozlovskij, 17-07-1985

Dhr. P. Matlewski, 22-04-1989

Dhr. D.S. Samson, 30-09-1982

Mw. Shasak Khalil Ibrahim, 01-04-1976

Mw. Tabarak Khaled Shaker, 07-11-2002

Besluiten van het college van B en W

Op 29 augustus 2017 heeft het college besloten over de volgende onderwerpen:

 1. Ruiling eigendommen Parallelweg 52 II / Buys Ballotstraat 16.

Op 5 september 2017 heeft het college besloten over de volgende onderwerpen:

 1. Subsidieaanvraag kennisnetwerken kwetsbare ouderen.
 2. Aanvraag activiteitensubsidie 2017 als aanvulling op de reguliere subsidie Boogiewoogie.

Voor de inhoud van de besluiten verwijzen wij u naar onze website.