• Presentatieavond concept-beleidsnota economie op 3 oktober

22 september 2017

Op dinsdag 3 oktober van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur) organiseren wij in het gemeentekantoor, Stationsstraat 25, een presentatieavond voor ondernemers en belanghebbenden over de concept-beleidsnota economie.

• Afsluiting Bonninkweg op 21 en 22 september

21 september 2017

In verband met het uitvoeren van noodreparaties aan het brugdek van de Bonninkbrug is de brug op 21 en 22 september voor alle verkeer gestremd. Doorgaand verkeer in de Bonninkweg is daardoor niet mogelijk.

• Werkzaamheden Alliander in het centrum

15 september 2017

Van circa 2 oktober tot en met circa 24 november voert Alliander werkzaamheden uit in de omgeving van de Roelvinkstraat, Spoorstraat, Dingstraat en De Kloksteeg om het elektriciteitsnet te verbeteren en toekomstbestendig te maken.

• Niet parkeren Sellekamp op 25 september

21 september 2017

Om de parkeersensoren op het parkeerterrein Sellekamp te controleren en aan te sluiten op het nieuwe parkeerverwijsbord, verzoeken wij u om op maandag 25 september aanstaande tussen 7.00 en 15.00 uur niet te parkeren op parkeerterrein Sellekamp.

• Duurzame Energie Brasserie in het Gerrit Komrij College

13 september 2017

Op woensdagavond 27 september wordt van 19.00 tot 22.00 uur een Duurzame Energie Brasserie gehouden in het Gerrit Komrij College. Een avond met verschillende informatiekraampjes over het gebruik en besparen van energie. En de vraag mee te denken over welke oplossingen u het beste vindt.

• Meddo als eerste aangesloten op glasvezelnetwerk

13 september 2017

Topbakker Sellink in Meddo is woensdagmiddag als eerste klant aangesloten op het glasvezelnetwerk van CIF. Piet Grootenboer, directeur van Glasvezel buitenaf en wethouder Gert-Jan te Gronde plugden de bakkerij samen in op de digitale snelweg.

• Doe mee aan het OpvoedSpektakel

12 september 2017

Op 8 en 9 oktober aanstaande houdt het Preventie Platform Jeugd van Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk het OpvoedSpektakel in Hof van Eckberge in Eibergen.

• Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie Personen

12 september 2017

Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Wet Basisregistratie personen (Wet BRP) staan ingeschreven. Het gemeentebestuur heeft daarom het voornemen deze personen uit te schrijven.

• Mantelzorger? Meld u aan voor de mantelzorgwaardering

08 september 2017

De gemeente Winterswijk heeft grote waardering voor het vele werk dat mantelzorgers verrichten. Ook dit jaar krijgen mantelzorgers die in Winterswijk actief zijn, in november een cadeaukaart van 50 euro. Daarnaast wordt op zaterdag 11 november aanstaande een gezellige middag georganiseerd in Cultuurcentrum Boogie Woogie.

• Fit in de buurt! Doet u mee?

08 september 2017

Woont u in de wijken Scholtenenk, Hakkelerkamp of Pelkwijk en bent u 18 jaar of ouder? En wilt u op een eenvoudige manier meer gaan bewegen, gezonder gaan eten… kortom: uw leefstijl verbeteren? Doe dan mee aan Fit in de buurt!

• Vrijwilligersbeurs op 15 september

04 september 2017

Graag nodigt het Vrijwilligerspunt iedereen uit om te komen naar de SamenDoen Vrijwilligersbeurs op vrijdag 15 september 2017 van 15.00 tot 19.30 uur in Theater De Storm.

• Start Fiets Telweek op 18 september

07 september 2017

Maandag 18 september gaat de derde editie van de Nationale Fiets Telweek van start, het grootste fietsonderzoek van Nederland.

• Werkzaamheden N18 bij Varsseveld

04 september 2017

In opdracht van Rijkswaterstaat is aannemer BAM gestart met de reconstructie van de N18 bij Varsseveld.

• Waarschuwing voor Winterswijkse winkeliers, bedrijven en instellingen

11 september 2017

Er is bij ons het signaal binnengekomen dat organisaties en bedrijven in Winterswijk telefonisch benaderd worden voor het afnemen van een advertentie in de gids van de gemeente Winterswijk. Dit is echter geen gids van de gemeente Winterswijk.