Bedrijfskleding heeft nieuwe look met Winterswijks tintje

Nieuwe bedrijfskleding voor de teams receptie, burgerzaken en facilitair van de gemeente Winterswijk. Met een presentatie door de teams is de nieuwe look in de hal van het gemeentekantoor gepresenteerd op donderdag 6 september.

Winterswijks ontwerp

De Winterswijkse modeontwerper Ester Konings Peters van S-ter fashion en design tekent voor het ontwerp van de dameskleding.
De mannelijke collega’s zijn in een nieuw pak gestoken door Van Ommen MannenMode uit Winterswijk. Hun kleding is eigentijds en smaakvol. En sluit prima aan bij de ontwerpen voor de dames.

Winterswijkse look

De kledinglijn heeft als hoofdkleur blauw. Het ontwerp voor de jurken en shirts is echt uniek en speciaal voor de gemeente Winterswijk ontworpen. Items als de hazewindhond, Jacobskerk, beschermd dorpsgezicht en Mondriaan geven de collectie een echte Winterswijkse look.

Presentatie

De nieuwe look van de teams receptie, burgerzaken en facilitair is donderdag 6 september gepresenteerd aan medewerkers en bestuur. Speciaal voor deze gelegenheid hebben de medewerkers voor het kapsel en visagie AMI Kappers en de DA + Mooi ’t Centrum bezocht.

Nieuwe bedrijfskleding

De teams in hun nieuwe kleding. Met ontwerpster Esther Konings Peters (4e van rechts) en de heer Jerry Thiele van Van OmmenMannenmode (geheel rechts)