Armoedevrij Winterswijk 2040 in Theater De Storm

Sinds december zijn we in gesprek met Winterswijk over armoede en hoe armoede doorbroken kan worden.

Komt u ook?

Op woensdagavond 27 maart geven we een terugkoppeling in Theater De Storm. Hoe kijkt Winterswijk naar armoede? En waar moeten we met elkaar aan werken om armoede te doorbreken?

Bent u erbij?  Een wervelende avond over Armoede en een Armoedevrij Winterswijk 2040! Met schrijfster Suzanna Jansen van het Pauperparadijs, een terugblik en vooruitblik. Wij vertellen u graag waar wij met veel Winterswijkers de komende tijd mee aan de slag gaan. Wat worden de eerste stappen naar een armoedevrij Winterswijk 2040? Natuurlijk horen we graag uw goede ideeën om de werkgroepen een stap verder te brengen! Want een armoedevrij Winterswijk: dat kunnen we alleen maar samen!

Van harte welkom

Bent u nieuwsgierig? Gaat een armoedevrij Winterswijk u aan het hart? U bent van harte welkom. Inloop is vanaf 19.30 uur. Programma is van 20.00 tot 21.30 uur. Reserveren is verplicht zodat we niet meer mensen dan plekken hebben. Dit kunt u doen op iedereendoetmee@winterswijk.nl.

Meer lezen

Wilt u meer lezen over de opgave armoedevrij Winterswijk 2040? Kijk dan op de website www.winterswijk.nl/iedereendoetmee.