Coronavirus: tegemoetkomingen sportsector

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft het kabinet in het voorjaar van 2020 diverse maatregelen ingevoerd. Deze hebben in veel sectoren impact gehad, waaronder de verhuurders van sportaccommodaties en de amateursport.

Hieronder vindt u de regelingen die zijn ingesteld als tegemoetkoming voor de sportsector.

  1. Tegemoetkoming verhuurders sportaccommodaties
    Deze regeling is bedoeld voor de verhuurders van sportaccommodaties die (een deel van) de huursom tussen 1 maart en 1 juni 2020 hebben kwijtgescholden aan amateursportorganisaties. Voor meer informatie over deze regeling verwijzen wij u naar de website www.dus-i.nl/subsidies/tegemoetkoming-verhuurders-sportaccommodaties-covid-19.
     
  2. Tegemoetkoming amateursportorganisaties (TASO)
    Deze regeling is bedoeld voor amateursportorganisaties die ten minste 20% van hun omzet zijn verloren, als gevolg van de maatregelen tegen COVID-19. Voor meer informatie over deze regeling verwijzen wij u naar de website www.dus-i.nl/subsidies/tegemoetkoming-amateursport-covid-19.

Heeft u vragen over de maatregelen? Dan kunt u ons bellen of mailen. U bereikt ons via telefoonnummer (0543) 543 543 of via e-mailadres gemeente@winterswijk.nl.