Uitnodiging voor Erfgoeddag

Op donderdag 13 februari 2020 organiseren de gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk een Erfgoeddag.

Wi-j doet ’t samen!

De gemeenten in de Oost Achterhoek voeren sinds 2017 samen erfgoedbeleid uit. Tijdens de bijeenkomst belichten we de opbrengst van deze samenwerking. Ook kijken we vooruit naar de komende beleidsperiode. Uw input is daarbij van harte welkom!

Tijdstip en locatie

De bijeenkomst is in het Koptisch Orthodox Klooster, Kloosterstraat 5 in Lievelde. De Erfgoeddag is van 14.30 tot circa 20.30 uur.

Programma

  • 14.30 uur: inloop met koffie en thee
  • 15.00 uur: gezamenlijke start, daarna keuze uit deelsessies over verschillende onderwerpen
  • 17.30 uur: eenvoudige maaltijd
  • 18.30 uur: terugkoppeling suggesties en wensen voor de komende beleidsperiode, keuze uit twee deelsessies en informele afsluiting
  • 20.30 uur: einde

Opgeven

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar we verzoeken u wel om u op te geven. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via erfgoeddag@winterswijk.nl. Wilt u hierbij aangeven of u het hele programma volgt, inclusief buffet, of dat u alleen in de middag of avond aanwezig bent? Dit in verband met de catering. Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór 8 februari 2020.

Meer informatie en vragen

Meer informatie over het programma en het erfgoed in de Oost Achterhoek kunt u vinden op www.erfgoedoostachterhoek.nl. Wanneer u verder nog vragen heeft, kunt u deze mailen naar erfgoeddag@winterswijk.nl.  Wilt u liever telefonisch contact, belt u dan met Joyce Ras, erfgoedambtenaar. Telefoon (0543) 543 543.